take me to the seaside – photography.

take me to the seaside – photography.

Tijdje geleden had ik als verrassing een bioscoopje pakken in Den Haag en dagje scheveningen geregeld voor Mike. We gingen na de bioscoop ook nog eventjes de stad in en heb een nieuwe zonnebril gekocht. Mijn oude was helemaal krom geworden en was helemaal op. Nou heb ik weer een leuke bij de h&m gekocht. Daarna zijn de met de tram gegaan naar scheveningen, we hebben lekker uitgewaaid, gekletst en gewandeld. Oh wat hou ik toch van de zee!

wat is die leuk! <3

Houden jullie ook zo van de zee? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een heerlijk dagje <3! Ik ben gister ook lekker uit wezen waaien in Scheveningen, love it!

  2. Ik hou van de zee! <3 Ik houd alleen niet van in bikini zijn, dus dat is niet heel handig! En daarom ontwijk ik het strand al jaren.. Beetje jammer

Geef een antwoord

Sluit Menu