Als er geen grenzen zouden zijn…

Als er geen grenzen zouden zijn…

De laatste tijd lees ik zoveel leuke tags op blog van anderen. Ik had eventjes geen inspiratie voor een artikeltje dus dan is dit het perfecte hulpmiddel. Een vragenlijstje die gaat over als er geen grenzen zouden zijn in het leven, dat jezelf helemaal invulling hebt. Klinkt toch perfect? Achja, hierbij kan ik dus lekker dingen verzinnen en dromen ‘werkelijkheid’ laten worden. Hoe fijn zou dat zijn. Laat ik nou maar gewoon de vragen beantwoorden. :))

Als je alles mag zijn, wat zou dan je droombaan zijn? 

Fotograaf! Voor websites, tijdschriften, loveshoots maken. Ik heb toen ik nog middelbare school studentje was gekeken naar dit soort opleidingen. Wie weet ga ik ooit nog een keer deze opleiding doen omdat ik het zó onwijs tof vind. Ach ja, ik heb altijd gezegd dat ik deze opleiding ooit ga volgen. Dus wie weet?

Als je een super overdreven luxé mocht aanschaffen, wat zou dat dan zijn? 

Een huis aan het strand, met een mooie groot balkon waar je in de zomer gezellig kan barbecuen met vrienden en vriendinnen, gezellig drankjes drinken, en s’avond een nachtje sterren kijken en slapen in de duinen. Oké, ik lees teveel liefdes boeken en zie teveel films. Maar dit klinkt toch perfect? Oh en als het toch allemaal kan doe maar er gelijk een kampvuur bij en dat ik kan gitaar spelen. Lijkt mij heerlijk.

Als je een dag zou mogen doorbrengen met een bekend karakter, wie zou dat dan zijn? 

Heel typisch mij dit. Channing Tatum zonder nadenken. Ik zou echt een dagje met hem willen doorbrengen, alle films kijken waar hij in speelt, gezellig een dagje pretpark, of leren surfen. En met zo’n knappe man!

Als je een locatie zou mogen kiezen waar je eindeloos naar toegeteleporteerd zou kunnen worden, wat zou dat dan zijn? 

Griekenland, ik ben er helaas nog nooit geweest maar het lijkt mij een geweldig land. Naar het eiland van mamma mia! Ja daar zou ik willen worden gedropt. Strand, leuke zomerse outfits aan, en een goed boek, oh en je lover! lief!

Als je kan blijven eten, zonder er misselijk van te zijn, wat zou het dan zijn? 

Pizza van dominos, heel cliché maar zo lekker. Ik hou echt van pizza en zeker nu ik aan het afvallen ben heb ik zulke zin in een pizza. Jum! En dan ook gewoon niet aankomen he. Sommige mensen kunnen dat zoveel eten en niet aankomen, ik ben daar stiekem een beetje jaloers op.

Als er een band weer bij elkaar komt, en bij jou thuis een privé concert zou kunnen geven, welke band zou dat dan zijn? 

NIRVANA! No worries about that, zoiezo nirvana. Geweldige band vind ik dat en wat maakten ze toffe muziek. Ik wou dat ik nog een keer naar een concert van hun kon. Ze zijn zó ontzettend goed, ja ik heb echt een zwak voor hun muziek.

Als je elk dier als huisdier zou mogen, welk dier zou dat dan zijn? 

Een koala! Die vind ik zo onwijs schattig en ik zou ze uren willen knuffelen. Of zeehondjes. Ik heb daar ook echt een zwak voor. Of een aap. Mwhie ik kan niet kiezen. Elk dier is zo schattig! En het zou zo leuk zijn als je een dier als huisdier kan nemen uit de dierentuin enzo. Random een gorilla in je huis hahaha.

Wat vinden jullie van deze tag?

Liefs!
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Leuke tag! Ik vind de pizza's van domino's juist niet zo lekker ^^

Geef een antwoord

Sluit Menu