love life, one moment at the time…

love life, one moment at the time…

Nu het vakantie is, had ik gisteren weer eventjes tijd om outfit foto’s te maken. Ik ging eerst met me moeder naar het winkelcentrum. En daarna gingen we naar het park, ik had me skatebord mee zodat ik eventjes kon oefenen. Het gaat steeds beter! Ik had natuurlijk me camera mee en maakten we ook een paar foto’s. Ik droeg hier een comfortabele outfit, lekker makkelijk met sneakers. En ik droeg weer eens na tijden een mutsje! Kijken jullie mee naar de foto’s? 🙂

Jasje – Vero Moda, Shirt – Primark , Zonnebril – The sting, Mutsje – Primark, Broek – Pieces, Tas – Sascha <3
Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂
Oja en ik ga vandaag met mijn opa, oma, nichtjes en tante naar blijdorp. Daar ga ik foto’s maken en die zullen jullie gauw zien op me blog. Ik vind het zo leuk om weer eens naar de dierentuin te gaan!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Ik vind je tas echt heel tof en die lippenstift staat je heel mooi! Leuke foto met je moeder! Ik wil ook zo graag zo'n skateboard, maar ik kan het voor geen meter hahah
  x

 2. Gave outfit! En wat Rosanne ook zegt; super leuke foto van jou & je moeder!

 3. Leuke en stoere outfit! En inderdaad erg mooie foto's! Veel plezier in Blijdorp. 🙂

 4. Superleuke outfit, lekker comfy en je tas vind ik onwijs tof en je skateboard ook, haha! Ik wil er ook supergraag een, nog eventjes sparen dan kan ik de penny board ook bestellen 🙂 Je lijkt trouwens veel op je moeder, ze lijkt me echt lief! Leuke foto van jullie samen! 🙂
  liefs

 5. Cool hoor met je skateboard, ik wil er ook een haha. Leuke outfit dit!

 6. Gezellige foto's!! Ik vind je outfit heel leuk! 🙂
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu