Stel je vragen voor een Q&A! ✿

Stel je vragen voor een Q&A! ✿

Eventjes een heel erg mini artikeltje tussendoor. Ik zat erg lang te twijfelen of ik weer eens een keer een Q&A artikel of video zal maken. Dus ik had op social media, twitter, instagram en facebook geplaatst dat er weer een Q&A aan komt! Hier is de link van mijn instagram als je het leuk vind om mij te volgen. 🙂 Maar ik zit te twijfelen, zal ik er een video van maken, of toch een artikel?

Dus als je een brandende vraag hebt voor mij, stel ze! 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Leuk, ik ben benieuwd naar de antwoorden! Wat is je favoriete parfum?

 2. Een video is natuurlijk hartstikke leuk! Waarom ben je begonnen met bloggen?

 3. Een video vind ik heel erg leuk! Wat vind je zo leuk aan bloggen en wie zijn je grootste inspiratiebronnen? 🙂
  liefs

 4. Video? 🙂
  Als je één beauty ding uit je stash mocht kiezen, wat was dat dan?

 5. Een video lijkt mij leuk! Maar je moet daar zelf natuurlijk wel achter staan 🙂
  Een aantal vragen die nu in mij opkomen:
  -Heb jij tips voor motivatie qua sporten?
  -Wat is jouw lievelingskledingitem en waarom?
  -Welke trend (op beauty of fashion gebied) begrijp jij niet?

Geef een antwoord

Sluit Menu