Mijn favoriete blogs!

Mijn favoriete blogs!

Ik heb zoiezo altijd een aantal blogs die ik altijd leuk vind om te bekijken en te lezen s’avond. Ze schrijven lekker vlot en over onderwerpen  wat ik echt onwijs leuk vind. Ik heb eigenlijk nooit zo mijn favoriete blogs in het zonnetje gezet en leekt mij leuk om een keertje te doen! Wat is jullie favoriete blog? 🙂
Senorita by Tessa
De blog die ik altijd echt onwijs leuk vind is www.senoritabytessa.weebly.com , ze heeft een leuke vlotte schrijfstijl en ik vind haar artikels en foto’s altijd echt onwijs leuk. Ze schrijft over leuke onderwerpen zoals fashion en fotografie. Wat mij erg aan spreekt! Klik hier om naar haar blog te gaan!
                                                                     Anne Solveig 

Mijn andere favoriete blog is www.annesolveig.nl dit is toch al wel een wat meer bekende blog en is toch ook een van mijn favorieten.  Ze heeft veel persoonlijke artikels en vind ik altijd erg leuk om te lezen, ik vind haar stijl van foto’s ook altijd erg mooi. Vooral de photo diary’s artikels zijn mijn favoriet. Klik hier om naar haar blog te gaan!
                                                                  Wildflowersandthings 

Als eerste wil ik zeggen dat ik de lay-out van deze blog zo ontzettend mooi vind, ze veranderd hem zo nu en dan en blijf het altijd zo knap vinden hoe ze dat zo goed kan. Ben  daar soms een beetje jaloers op, zo ontzettend mooi! Ze schrijft leuke artikelen over beauty, fashion, en lifestyle. Ik vind altijd vooral de shoplogs en de reviews leuk om te lezen. 🙂 Klik hier om naar Maris haar blog te gaan!
                                                                     Beauty behind clouds 

Ik vind de naam echt onwijs mooi, zo leuk bedacht! Ik volg Claudia ook op instagram en haar foto’s zijn ook altijd zo ontzettend mooi. Ik vind dat ze leuk persoonlijk schrijft en echt onwijs mooie foto’s maakt, ik ben gek op haar outfits. Dat is dan ook mijn favoriete artikel op haar blog! Klik hier om naar haar blog te gaan!
Kenden jullie deze blogs al? Gaan jullie ze lezen, en wat is jullie favoriete blog? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Ah wauw, wat onwijs leuk dat ik er tussen sta! Hihi, ik verander inderdaad mijn lay out heel graag! Superlief stukje heb je over mij geschreven! Waardeer ik echt heel erg! <3
  liefs

  1. Ah geen dank hoor meis! Ben blij dat je het leuk vind. 🙂

   Liefs, Evelien

 2. Wat een leuke favorieten! Ik ken ze bijna allemaal 🙂 Jij hebt ook een erg mooie blog! X

 3. Leuk! Ik kende de blog van Maris al, ook één van mijn favorieten! Anne Solveig kende ik ook al, en de andere twee heb ik eventjes gevolgd, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. 🙂

  1. ja maris heeft zo'n leuke blog! Super leuk dat je de andere twee ook volgt nu. 🙂

   Liefs, Evelien

 4. Hee die ken ik allemaal, heel leuk! En wat lief dat je ze zo in het zonnetje zet 🙂

 5. Ik kende er nog geen van! Mijn favoriete blog is die van Kittehscupcakes 🙂

  1. ahhh super! Ik hoop dat je ze leuk vind, oh die is ook zeker leuk! 😀

   x

 6. Waaaaah wat ben je lief! Ik zie het nu pas, wat erg! Supersuper lief van je! 😀
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu