Sunny vibes

Sunny vibes

Happy Monday! Om de week met een vrolijke vibe te beginnen heb ik vandaag voor jullie een nieuwe outfit post. Twee weken geleden was ik samen met Carola in het fijne Scheveningen en we belanden bij een geweldige strandtent genaamd The Fat Mermaid (komt snel een artikel over online!). Deze leuke vrolijke hotspot was zo insta-proof dat ik deze zomerse foto’s maakte! Kijk je mee?

Je kunt outfit foto’s shooten met zowel je camera (bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera), maar ook met je mobiel! Ik heb zelf een iPhone 7, ik vind de iPhone 7 erg prettig in gebruik voor zowel de praktische zaken als het maken van foto’s voor je instagram of social media. Als je foto’s met je telefoon maakt kun je ze direct bewerken en op je social media kanalen plaatsen, dit vind ik zelf een erg fijn pluspunt. Het is wel belangrijk om je telefoon goed te beschermen met een telefoonhoesje, het zou je maar gebeuren dat je telefoon uit je handen valt en het scherm breekt. Zonde! (heb ik één keer meegemaakt en ik was niet blij haha!). Je hebt bij hoesjesdirect.nl iPhone 7 hoesjes maar ook voor andere soorten telefoons diverse hoesjes. Je kunt ook een iPhone 7 hoesje ontwerpen, zo krijg je een personal customized telefoonhoesje die bij je outfit past.

Ik vind dit een heerlijke zomerse outfit, het is een fijn zwierig jurkje wat perfect is voor een fijn stranddagje. Love it!

Jurkje – H&M | Schoenen – Converse | Ketting – My Jewellery | Oorbellen – My Jewellery | Ring – Pandora | 

Wat vinden jullie van mijn zomer outfit? 
Liefs,
Evelien

*Samenwerking

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een prachtige foto's en een superleuke hotspot ook! Gaaf dat je deze foto's gewoon met je telefoon hebt gemaakt. Nooit geweten dat een smartphonecamera ook zó goed kan zijn 🙂

  2. Ah die achtergrond en dat jurkje: instant zomergevoel. Hele leuke foto's dit!

  3. Oh wauw, you pretty girl!!! Wat zie je er onwijs leuk uit en wat een gave fotoserie. Mooie blog heb je <3

  4. Wat een supertoffe locatie en wat heb je een fleurige, zomerse outfit aan! De knalrode lipstick past er erg goed bij.

  5. Wat een tof jurkje! Ik heb ook een Iphone 7 en ik maak er ook gelijk veel meer foto's mee. Heel leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu