Aardbeien, bloggen en Channing Tatum, ik heb het alfabet ingevuld! ♥

Aardbeien, bloggen en Channing Tatum, ik heb het alfabet ingevuld! ♥

Het alfabet, volgens mij is het alweer een jaar geleden dat ik  het alfabet heb ingevuld. De bedoeling van dit artikel is om van elke letter van het alfabet iets te bedenken wat bij jou past of met jou te maken heeft. Ik vind het zo leuk om in te vullen omdat je zoveel leuke dingen op een rijtje zet, lekker vrolijk artikel is. Lezen jullie mee? 🙂

A – Aardbeien, dat is het eerste wat mij te beginnen schiet. Ik hou echt van aardbeien en vind het zo heerlijk in de zomer om te eten op je brood. Jummie!
B – Bloggen, dat is iets waar mijn liefde zo erg voor is gegroeid. Ik vind het leuk om artikels te schrijven en zo dingen online te zetten. Ik vind de reacties die ik er van iedereen op krijg onwijs leuk. 🙂
C – Channing Tatum, ofcourse! Mijn favoriete acteur, en zucht wat is hij mooi. 
D – Dagdromer, ik ben een echtte dagdromer. Ik kan over van alles dromen, in de les of in de trein bijvoorbeeld. Ik vind het altijd erg fijn. 
E – Ed Sheeran, ik ben pas geleden naar zijn concert geweest en hij is een van mijn favoriete artiesten. Hij is serieus zo goed!
F – Foto’s, ik ben erg iemand die graag en vaak foto’s maakt, ik vind het leuk om dingen vast te leggen en dingen te onthouden. Het leven is gewoon zo onwijs leuk!
G – Gezelligheid, ik ben een erg gezelligheids mens, ik hou van gezellige dingen zoals leuke huisjes, kletsen en veel mensen om mij heen. 
H – Harry potter, dat is toch wel een van mijn favoriete films. Ik heb ze sinds klein kind allemaal gezien en heb alleen de boeken nog niet gelezen. Dat wil ik binnenkort echt gaan lezen, me zus heeft alle delen dus dat schilt. 
I – Inrichten, ik ben graag altijd bezig met het inrichten van mijn kamer, ik vind het leuk om daarvoor te shoppen en daarna leuk in te richten. 
J – Jaargetijd, ik kan moeilijk kiezen wat ik het leukste jaargetij vind, ik denk toch de herfst! 
K – Knuffelen, ik hou echt van knuffelen. Ik vind het leuk om Mike, vriendinnetjes, of familie zomaar een knuf te geven. 
L – Liefde, liefde vind ik erg belangrijk. 
M – Mike, hij is mijn boyfriend. <3

N – Nachtrust, ik heb altijd erg veel nachtrust nodig. Ik zou niet makkelijk een nachtje door kunnen!
O – Opa’s en Oma’s, ik hou heel erg van mijn twee opa’s en oma’s. <3
P – Tja, piekeren blijft een punt bij mij. Ik ben soms zo’n stresskip, niet gezond gewoon.
Q – Oké hier weet ik niet echt iets mee te verzinnen haha.
R – Reizen, ik reis erg graag. Ik ben al in Frankrijk, Londen, Italie en Oostenrijk geweest. Ik zou graag nog naar parijs gaan, en over drie weken ga ik naar de kerstmarkt in Lille!
S – Stage, ik loop stage bij de GGZ, een activiteiten centrum voor mensen met een psychiatrisch ziektebeeld. Ik heb het erg naar mijn zin!
T – Trein, ik rijd elke dag met de trein van Gouda naar Alphen, en ik vind de trein een prima vervoer middel.
U – Uiteten, ik vind het erg leuk om uiteten te gaan. Ongeveer een week geleden was ik nog met mike naar de pizzeria geweest omdat we drie maandjes samen waren.
V – Valentijnsdag <3
W – Winter, vind ik een erg gezellig seizoen.
X – xxx, kusjes!
Y – Yoghurt, vind ik altijd een heerlijk ontbijtje!
Z – Zomer 2014, brengt een heleboel memories… <3

Liefs, Evelien

Deze post heeft 9 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu