Spring shoplog | Costes & Hunkemöller

Spring shoplog | Costes & Hunkemöller

Afgelopen Zaterdag was het nationaal glamour day en het is voor mij een traditie om met deze leuke dag in een leuke stad een dagje te winkelen. Vorig jaar in Oktober ben ik een dagje naar Utrecht geweest, en nu ben ik samen met Mike een middagje in zijn hometown Breda wezen winkelen. Ik had een grote cadeaubon van Costes en heb daar onwijs leuke items geshopt! En ben ook goed geslaagd bij de hunkemöller. Twee grote favorietjes. <3 Kijken jullie mee naar mijn aankoopjes?

Ik had een aantal items op mijn wishlist staan voor de lente en de zomer! Ik heb geshopt met in mijn achterhoofd of deze items op meerdere manieren te combineren zijn. Ik merk dat ik wel een aantal goed combinerende items nodig had. Als eerst kwam ik een maandje of twee geleden het rode leren jasje tegen bij de Costes, ik had hem gepast en was gelijk verliefd want ten eerste ben ik gek op rood en vind het een echte eyecatcher waar je verschillende kanten mee op kan! Love it.

Costes | Rood leren jasje 80 euro.

De lange spijkerjasjes zijn weer helemaal in en back! Een spijkerjasje stond ook al een tijdje op mijn wishlist. Een spijkerjack is een item wat goed te combineren is en is helemaal in voor de lente. Ik had nog een spijkerjasje van 6 jaar geleden dus het was hoog tijd voor een nieuwe. Het is een stoer spijkerjasje met gerafelde stof. Door middel van dit item kan je een echte stoere twist geven aan je outfit.

Costes | Spijkerjasje 60 euro.

Een item wat ik nog miste in mijn kast is een colbertje, of een net jasje. Ik ben gek op sterrenprint en luchtige stofjes. Perfect voor de lente! Ik vind de sterrenprint van dit jasje heel erg leuk. Ik heb hem in combinatie gekocht met het crème shirtje met tekst erop en het sterretje.

Costes | Crème shirt 20,00 (sale) & Costes | Coulbertje 60,00

Band shirts! I love it! En natuurlijk wel echt wanneer je de band kent en beluisterd, dan vind ik het wel het leukst. Ik was op tijd op zoek naar een shirt met de band nirvana erop, ik vind die band zo tof en wou er graag een. Ik was een tijd opzoek ernaar en bij de Costes heb ik er een gevonden!

Costes | Nirvana band shirt 30,00

En ik ben ook nog langs de hunkemöller gegaan, ik had 10 euro korting gespaard en ik had daar ook nog eens op vertoon van de glamour 20% korting. Ik had helemaal zin om mezelf te verwennen met een mooi setje. Ik vond deze mooie bh en string met kant en vind het gele en grijze element heel erg leuk voor de lente. 
Hunkemöller | bh 30,00 
Hunkemöller | string 15,00 

Ik ben helemaal blij met mijn aankoopjes en vind nationaal glamour day altijd de perfecte dag om je lente garderobe aan te vullen. Je zult mijn nieuwe items snel zien in verschillende outfitposts! Ik ga binnenkort leuke outfitjes shooten.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat een prachtig lingeriesetje en ook dat spijkerjasje vind ik erg leuk. Gave items heb je gekocht!

 2. Toffe items! Het spijkerjasje vind ik heel gaaf. Zoiets wil ik ook nog. Tijdens dagen als National Glamour Day ga ik ook altijd shoppen bij de Hunkemöller hihi.

 3. Aaah wat superveel leuke items! Je sterrenblouse vind ik echt gaaf <3

 4. Wat een prachtig spijkerjasje! Ik ben ook nog op zoek naar zo`n spijkerjasje in een wat langer model. Ik heb een wat grotere maat en helaas kan ik zoiets nergens vinden.
  Liefs

 5. Ik vind die spijkerjas zo gaaf en mooie lingerie heb je gekocht

 6. De Costes heeft altijd super leuke dingetjes, daar kan ik echt de hele winkel leegkopen, haha. Het setje van de Hunkemöller vind ik ook echt prachtig. Mooi ondergoed maakt me altijd zo blij.

 7. Dat spijkerjasje is super leuk. Costes heeft altijd leuke dingen. Jammer dat we hier geen Costes hebben.

 8. Dat rode jasje is heel erg mooi! Tof bandshirt! Goed dat je ook effectief fan bent van Nirvana, want ik vind het persoonlijk ontzettend belachelijk dat bandshirts mode zijn en iemand met z'n/d'r mond vol tanden staat als je vraagt om een aantal nummers van de band op het T-shirt dat hij/zij draagt, op te noemen.

 9. Wat een mooi setje vd Hunkemoller! Jemig, ik heb heel die Glamour day gemist.. oeps! In oktober is hij altijd ook nog een keer toch?

Geef een antwoord

Sluit Menu