Tip; Mini biebjes!

Tip; Mini biebjes!

In gouda ( waar ik woon ) zijn er nu een heleboel mini biebjes. Het zijn kastjes en dan kan je boeken daaruit halen. En lezen. En kan je ze weer terug doen of houden, dat mag je helemaal zelf weten. En je kan er ook weer boeken indoen. Hoe schattig! Ik wil er zelf ook graag een gaan maken en voor in de tuin zetten. Ik vind het zo leuk bedacht! Ik was met mijn vader in de binnenstad en we liepen een rondje, ik had boeken mee die ik erin wou doen. En misschien zag ik wat leuks voor de vakantie. En ik heb een boek meegenomen voor mezelf, en een voor mijn moeder. Kenden jullie dit al? 🙂

Ze hebben ze overal in nederland, er is een site van met alle locaties dus misschien ook wel bij jullie in de buurt!

Liefs  Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat leuk! Dat lijkt me iets super handig 🙂 jammer genoeg heb ik dit nog nergens gezien in de buurt. Ik woon in België dus misschien moet het nog overwaaien naar hier.

  2. Wat een leuk idee, en wat ziet het er onwijs lief uit! Ik ga maar snel even kijken of er ook iets hier in de buurt is!

  3. Ik zag het al op je instagram! Wat schattig!
    Liefs, Tessa

  4. Ahh wat ontzettend leuk! Ik had hier nog nooit van gehoord 🙂

  5. Dat is zoo leuk! Ik ga zo gelijk kijken of er er ook eentje bij mij in de buurt is!

  6. Echt een super leuk idee! Ik heb die mini biebjes nog nooit gezien.

  7. Ik vind dit echt een heel leuk idee! Kwam er laatst achter dat ze dat hier ook hebben 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu