Mini shoplog!

Mini shoplog!

Hoi lieve volgers!

Sorry dat er gister geen artikel online kwam, ben druk bezig met voorwerken en ook druk met school bezig. Veel verslagen en dingen wat ik moet maken, want over 2 weken is alweer het eind van periode 3 dus nogal veel stress weer. Maar komt goed! Ik was gister eventjes in de stad met me moeder en heb ik wat leuke dingetjes gekocht. Ik liep de hema binnen en opeens hadden ze allemaal wol, schetsboeken, en verf. Super leuk! Dus nam ik een schetsboek mee voor 3,50, ook had ik oortjes nodig en die kocht ik voor 3 euro, en ik zag ook nog een leuk to do blokje en die was 1,95. We liepen ook nog de v&d binnen en daar was er prijzencircus dus vele kortingen, toen nam ik de hamman bodylotion mee van rituals voor 8,20. En als laatste heb ik de dvd the hungergames gekocht bij de blokker voor 7 euro. Ik had het boek gelezen en was zo benieuwd naar de film, dus nam ik die ook mee. Ik heb hem gister avond gekeken dus komt gauw een artikel over.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 🙂

Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Hele leuke aankopen! Dat to do boekje van de Hema lijkt mij erg handig. Die moet ik ook maar is gaan halen bij de Hema.

    Liefs, Jet

Geef een antwoord

Sluit Menu