Outfit inspiratie! – Lente / zomer

Outfit inspiratie! – Lente / zomer

Ik heb al zoooo’n tijd geen outfit inspiratie meer gedaan. Dus ik vond dat het weer tijd was. Ik heb leuke lente en zomerse outfits uit gezocht. Altijd als ik dit soort artikelen ga schrijven wil ik zo altijd allemaal in me kledingkast haha <3. Dit artikel is vooral onwijs veel foto’s. En met veel leuke bloemenprintjes! Wat ik erg leuk vind.

 Ik ga vanmiddag naar de primark trouwens! Lijken jullie het leuk als ik een shoplog daarvan laat zien? 🙂

Welke outfit vinden jullie het leukst? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een leuke outfits allemaal! Ik ben helemaal weg van nr. 5 (met het roze rokje met vogelprint), maar nr 8 en 10 vind ik ook super!

    X Sara

  2. Hele leuke outfits! Heel cute! 🙂
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu