Personal update: 11 dagen tot londen!

Personal update: 11 dagen tot londen!

Over 11 dagen ga ik eindelijk na lang aftellen naar Londen, ik ga met een beste vriendin van mij. We gaan daar 3 dagen heen, en we gaan met het vliegtuig! Het word de eerste keer vliegen dus is wel heel spannend. De eerste dag komen we aan en gaan we een beetje rondkijken en winkelen enzo, maandag gaan we naar een concert van union J. En dinsdag gaan we weer dagje winkelen en londen verkennen, en s’avond gaan we weer naar huis helaas! Maar ik vind het heel erg leuk dat ik daar kan zijn in de kersttijd. Vol met lichtjes, leuke kerstspullen, en de stad helemaal versierd. Kortom ik kan niet wachten tot ik naar Londen ga!

Maar de vraag aan jullie is, waar moet ik zoiezo heen? 
Ik wil zelf erg graag de m&m store zien, de stad zien en shoppen bij de grote primarks daar!
Zijn jullie wel eens naar Londen geweest? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

 1. Ik ben een keer naar Londen geweest met school, maar toen hebben we veel dingen bezocht die niet zo leuk waren. Zou er graag nog eens naartoe gaan om te shoppen! Alvast veel plezier 🙂

 2. Gaaf zeg!! ik wil ook graag nog een keertje naar londen!! 🙂
  Veel plezier daar!!

 3. Wat fijn dat je naar Londen gaat! Zelf wil ik ook graag eens gaan 🙂
  x

 4. owhh wat leuk dat je na londen gaat ik wil ook haha, het is zo geweldig daar rond deze tijd! ik was vorige jaar 29dec tot 6jan,
  oxford street is super leuk om te shoppen hele mooie forever 21 zit daar ook. heel veel plezier!!

 5. Oh wat leuk! Ik wil ook zo graag een keer naar Londen, het lijkt me echt een prachtige stad. Heel veel plezier. x

 6. Ik ben er zelf nog nog geweest, maar moest ik gaan zou ik zeker naar boots en superdrug gaan. x

Geef een antwoord

Sluit Menu