Mijn toppunten van 2013, goeie voornemens, en een happy new year!

Mijn toppunten van 2013, goeie voornemens, en een happy new year!

Het jaar 2013 is alweer bijna afgelopen, morgen is het alweer oudjaarsdag. En dat betekent oliebollen eten, appelflappen bakken en veel gezelligheid! En s’avond natuurlijk kijken naar al het mooie vuurwerk, alleen onze hond gaat dan erg blaffen en is er erg bang voor. Super zielig. 🙁 Maar vandaag heb ik een post voor jullie van alle toppunten van 2013. Wat is er dit jaar allemaal gebeurd, en wat zijn mijn goeie voornemens voor 2014?

Waar ik zoiezo erg trots op ben is dat ik deze blog ben begonnen, het volhoud, en er steeds meer mensen het lezen en zoveel positieve reacties erop krijg. Dat zelfs mensen op school het lezen, wat zo leuk is! Ik ben er ook blij om dat ik zoveel plezier hier in heb. 
Ook wat ik echt een top punt vind, ik dat ik naar zoveel concerten en mijn idolen heb ontmoet. Ik ben gek op concerten, en om je idolen te ontmoeten, en live te zien stond wel hoog op mijn bucketlist. 
Dit is met jay van the wanted, ik had hem een kadootje gegeven en toen gaf die me een knuffel, aan me hoofd kan je zien dat ik héél blij was (:
Ook dit jaar ben ik geslaagd, ik had het eigenlijk niet verwacht, ik had best wel slechte cijfers maar ik heb er zoveel me best voor gedaan en toen ik hoorde dat ik geslaagd was was ik zo blij. Dat is zeker een hoogtepunt in dit jaar!!
Gala, dat is toch wel iets wat je in het eindexamen jaar hebt. Ik heb er sinds brugpieper er zo erg op verheugd en dan dat moment dat je gala hebt. Is wel heel leuk, ik was met mijn twee beste vriendinnen ben ik er heen geweest en was erg leuk!
En dat ik dit jaar 2 keer naar londen geweest vind ik ook echt een toppunt, is mijn favoriete stad! <3
En wat zijn mijn goeie voornemens dit jaar? 
Meer gaan sparen, maar dat gaat nu ook al steeds beter. Gelukkig!
– Ik zou graag iets willen afvallen, en dan als doel trots in bikini in de zomer. 
– Op me crush afstappen. 
– Niet denken, maar doen!
Wat is jullie toppunt van 2013, en wat zijn jullie goeie voornemens? ? 

                                                                      Liefs

                                                                    Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ha! Op je crush afstappen, dat is pas gedurfd! Dat vind ik een heel leuk voornemen. 🙂 Ik heb ook het voornemen afvallen.. of althans. gezond eten. En als er dan een kilootje afgaat, vind ik dat heeeelemaaaaal niet erg. 🙂 Veel succes met je voornemens en je site komend jaar! Liefs, Shifra

  2. Ooohh, The wanted vind ik zo leuk 😀 haha Mooie voornemens, die van mij liggen ongeveer hetzelfde. Behalve op mijn crush afstappen, dat durf ik echt niet 😀 haha. Ik volg je nu!

  3. Heel leuk om te lezen, ik ben echt jaloers dat je maar liefst 2x naar Londen bent geweest haha 🙂
    x

  4. Wat een mooie toppunten! En mooie goede voornemens, vooral van het sparen, dat wordt bij mij ook een doel na het dure 2013. Mensen blijven zeggen dat het crisis is, maar hoe?! Haha. Fijne jaarwisseling. x

  5. Oh, die foto met Jay van The Wanted is super, mooie herinnering voor je!

Geef een antwoord

Sluit Menu