Photodiary 26 – Jarig, wijntjes drinken, naar het bos, en herfstvakantie!

Photodiary 26 – Jarig, wijntjes drinken, naar het bos, en herfstvakantie!

Wat heb ik genoten van deze leuke, volle maar ook ontspannende herfstvakantie. Ik heb zóveel leuke dingen gedaan en dat ga ik jullie allemaal vertellen in deze photodiary. Ik ben lekker ontspannen, heel veel lieve vriendinnen gezien en ook natuurlijk dan veel wijntjes gedronken en bijgekletst, en heb mijn verjaardag gezellig gevierd met iedereen.

Ik kreeg dinsdag zo mooi pakketje binnen, ik had dit namelijk gewonnen bij de Facebook pagina van make-up musthaves.nl, hele leuke webshop trouwens. In dit pakketje zit een prachtige bronzen en highliter van W7, review binnenkort online, en heerlijke andere verwen dingetjes. Aah en yankee candle, heerlijk <3

Dinsdag ging ik ook gezellig een middagje winkelen met mijn opa en oma voor mijn verjaardag, dit is altijd traditie bij ons in de familie, super leuk! Na afloop en het vele geurtjes te hebben geroken zijn we gezellig een bakkie koffie en warme chocomel wezen drinken bij juuls in gouda.

Ook was ik eventjes langs mijn favoriete winkeltje geweest, ik schreef er hier een artikel over. En ik kocht hier deze leuke positieve kaartjes! Heel erg leuk voor op mijn kamer.

Nog steeds echt heel erg blij met mijn nieuwe haartjes! 🙂 Mocht je het gemist hebben, ik heb een flink stukje van mijn haar afgeknipt!

Woensdag moest ik eventjes wat dingetjes doen en van mijn to-do lijstje afstrepen wat ook allemaal gelukt is. Ik liep bij de boekhandel en trakteerde mijzelf op de nieuwste flow en cosmopolitan, favoriete tijdschriften op dit moment! Wat is jullie favoriete tijdschrift?

Woensdag avond ging ik gezellig met een oud collega van de hema bijkletsen. Ik ging met Leonie gezellig bij de lichtfabriek een wijntje drinken, dit is zo’n tof restaurant / gezellig tentje. Het is echt super mooi en de wijn is zo ontzettend heerlijk. <3 Was een heel gezellig avondje en hadden veel te bijkletsen!

En daar hoort natuurlijk dan ook eventjes een fotootje bij!

Oh dit pallet is zo mooi! Die zat in mijn gewonnen pakketje, vind de kleuren echt prachtig en perfect voor de herfst. Hier komt denk ook binnenkort zeker een review van online. <3

Smile! Blij met mijn nieuwe kettinkje.

Dit was dus het rekje met alle leuke kaartjes bij juffrouw saartje, ik kon zo slecht kiezen! Zoveel leuke waren er. 🙂

Vrijdag ging ik gezellig met poopoo lunchen bij kruim in Gouda, ik had een bruidje met peperoni, roomkaas, en rucola. Zo lekker! Mike had een broodje met pittige kip. Jammie, was echt verrukkelijk.

Na het lunchen gingen we ook nog eventjes shoppen, ik kwam deze leuke laarsjes tegen bij de van haren en mike had ook nog eens leuke schoenen geshopt. Leuk zijn deze he?

En Zaterdag was eindelijk de dag dat ik jarig was! Ik werd negentien jaar, eigenlijk om precies te zijn pas 5 voor 12 in de avond maar dat maakt niet uit! 🙂 Ik heb een hele leuke dag gehad met vrienden, vriendinnen en familie.

Kusjes en knuffels van poopoo! <3

Verjaardagscadeautjes, ik heb een kattenbedeltje gehad voor aan mijn pandora armband, een nieuwe stijltang van braun, en het dilemma op dinsdag boek & 2016 kalender. Zijn jullie ook zo gek op dilemma op dinsdag? <3

Ik maakte zelf vlaggetjes slingers en schreef hier een artikel over deze leuke DIY!

Ik ben gek op dit soort mooie, papieren tasjes. Misschien wisten jullie dit nog niet maar ik zet deze altijd op mijn kast en vind ik zo’n mooi gezicht. <3

Outfit die ik droeg toen we een dagje naar het bos gingen, ik ben echt gek op mijn nieuwe fluffy vest van costes en leren topje + natuurlijk mijn nieuwe laarsjes!

Lekker eventjes een middagje ontspannen in het bos met de hond, mem, daddy en mike. Was super gezellig en zo mooi in het bos. <3 Genoten van deze leuke middag!

Hoe was jullie week? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een fijn weekje had je! Boswandelingen vind ik altijd heerlijk, zeker met een hond erbij 🙂

  2. Wat een fijne week zeg! En wat leuk dat je een pakketje hebt gewonnen van makeupmusthaves. Vind die webshop zo onwijs leuk 🙂 Ik hoop dat je deze week weer zo'n fijne week zal hebben x

  3. Wat een leuke foto's weer =)
    Ik hou echt van die papieren tasjes, leuk als decoratie!
    Liefs Jorinda

  4. Wat een fijne week om te zien. Je bent lekker verwend zo te zien 🙂 Ik heb net ook nog een boswandeling gemaakt, het was heerlijk.

  5. Wat een leuk overzicht heb je gemaakt! Je bent goed verwend zie ik wel, leuke dingen heb je!

  6. Ah wat een onwijs leuke foto's! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je kapsel is trouwens echt super kick!

Geef een antwoord

Sluit Menu