Kadootjes inspiratie voor de feestdagen!

Kadootjes inspiratie voor de feestdagen!

De feestdagen komen eraan, en veel mensen zijn nu druk bezig met kadootjes te kopen. Ik heb collage’s gemaakt met allerlei ideetjes voor kadootjes voor je moeder, zus, of voor je beste vriendin. Voor als je niet goed weet wat je moet kopen, heb ik hier inspiratie voor jullie!

Deze eerste collage heb ik gemaakt voor kadootjes voor je moeder. Ik vind het zelf altijd erg leuk om dingen voor in huis te kopen, omdat ze dat altijd wel leuk vind! Ook vind ze make-up en nagellakjes altijd erg leuk, dus kan je ook een soort pakketje van maken. Ik vond vooral de schilderijtjes erg leuk!

Voor je zus of je beste vriendin heb ik altijd genoeg ideetjes, ik weet altijd precies wat ze leuk vinden , en dan is het makkelijker om een kadootje uit te zoeken.  Ik heb een collage gemaakt met dingen wat misschien leuk was!

Ik vind vooral de mok erg leuk! En de yankee candle maak je denk iedereen blij mee 🙂
Wat vinden jullie van deze kadootjes inspiratie? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu