Geluk makers | Bezichtigingen plannen, stedentrip, en energierijk voelen! #69

Geluk makers | Bezichtigingen plannen, stedentrip, en energierijk voelen! #69

Januari is meestal niet mijn meest favoriete maand, maar dit jaar valt deze donkere maand reuze mee. In Januari stonden er allerlei leuke dingen gepland: onder andere een stedentrip naar Marrakech! Daarnaast hebben we eindelijk stappen gezet, en is onze zoektocht naar een eigen koophuis gestart. Spannend! Vandaag wil ik allerlei geluk makers van de afgelopen tijd met jullie delen.

Mezelf na een druk oud en nieuw een momentje me-time gunnen: zonnebank pakken, en daarna genieten van een goed boek.

Compliment krijgen op mijn werk dat ik mij kwetsbaar durf op te stellen, en de relatie aanga met de cliënt. Die kan ik in mijn zak steken!

Benoemd worden als favoriete begeleider!

Samen met vriendinnetje Eline een dagje kringlopen. Ik had zoveel leuke items gescoord! Hierover komt binnenkort een shoplog van online.

Weer inspiratie krijgen voor mijn blog. In de maand december had ik weinig tijd om te schrijven, en weinig inspiratie. Ik heb nu weer ontzettend veel zin om te schrijven!

Proberen thee in te schenken op de traditionele Marokkaanse manier. Super leuk om dit te leren! De mannen van het hotel lieten ons dit een aantal keer proberen.

Genieten van de gastvrije cultuur in Marokko.

Vaker de fiets pakken naar mijn werk, ik maak een prachtige route langs de Reewijkse plassen, en een stukje natuur.

Bijkletsen met mijn opa en oma.

Samen met Mike genieten van een heerlijk diner in Marrakech, en ondertussen genieten van het prachtige uitzicht op het dakterras.

Genieten van de kleine dingen.

Ik doe mee met de challenge dry-January, en ik heb nog géén druppel alcohol gedronken. 🙂

Stempels in mijn paspoort krijgen!

Mike had speciaal voor mij als verrassing een traditionele Marokkaanse massage geboekt! Héérlijk!

Eindelijk stappen zetten in de richting van een koopwoning. We zijn allerlei bezichtigingen aan het plannen. Zoveel zin in!

De zonnestralen die zich in Januari laten zien.

Tijdens het fietsen luisteren naar de inspirerende omdenken podcast luisteren.

De laatste tijd had ik best moeite met opstaan, ik leerde mijzelf ‘snoozen’ aan, terwijl ik dit voorheen nooit deed. Afgelopen week heb ik maar een wekker gebruikt, en ik merk dat ik daardoor veel energieker opsta! Die tien minuten ‘snoozen’ werken niet bevordert.

Met oud en nieuw had ik allerlei lekkere hapjes gemaakt. Onder andere bladerdeeghapjes in de vorm van een ster, en een gin-tonic cake!

Als doel voor 2020 wil ik graag 40 boeken lezen. In de maand januari heb ik al drie boeken uitgelezen, en is het vierde boek snel onderweg. Lezen werkt voor mij zo ontspannend!

In Januari even er tussen uit knijpen, en genieten van het zonnige weer in Marokko.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuk en spannend zeg, bezichtigingen plannen. Ben heel benieuwd wat het gaat worden. Veel succes en geniet ook een beetje van rondkijken in allerlei huizen.

  2. Wat een fijn lijstje! En wat ben je goed bezig met boeken lezen! Ik heb ook als doel om dit jaar meer boeken te lezen. Maar 3 boeken in een maand is wel echt een mooie prestatie! Ik ben heel benieuwd of je nog een review van een of meerdere boeken gaat delen 🙂 Ook naar je kringloopaankopen ben ik heel benieuwd!
    Wat een mooi compliment over je werk trouwens. Dat kun je inderdaad maar mooi in je zak steken.

Geef een antwoord

Sluit Menu