Drie weken vakantie! 10 dingen wat ik graag wil doen.

Drie weken vakantie! 10 dingen wat ik graag wil doen.

Yay! Vandaag is mijn laatste werkdag voor mijn vakantie en hopelijk lukt het mij om vandaag mijn scriptie herkansing in te leveren. Dan is er eindelijk rust! De komende weken spendeer ik in ons nieuwe huisje. Zo fijn om er langer dan twee dagen te zijn. Vandaag deel ik met jullie mijn vakantie plannen! Lees je mee?

 1. De nieuwe buurt ontdekken. In de komende weken neem ik de tijd om onze nieuwe buurt te leren kennen. Afgelopen weekend maakten we een wandeling en ontdekten we een prachtig natuurgebied waar we uilen konden spotten.
 2. Winkelen in het centrum van Breda. Als het goed weer is, ben ik van plan om een terrasje te pakken en een middagje te winkelen in het centrum van Breda. Dat is al een erg lange tijd geleden! <3
 3. Klussen in ons huis. Naast genieten willen we ook tijd spenderen in het huisje en gaan we verder met klussen.
 4. Gordijnen en een tv meubel uitzoeken. In de vakantie willen we de tijd nemen om op zoek te gaan naar passende gordijnen en willen we een meubel bij homestock bekijken.
 5. Barbecueën! Mike heeft voor zijn verjaardag van mij een barbecue gehad, dus barbecuen zullen we zeker gaan doen!
 6. Naar de Beekse Bergen. We hebben nog steeds kaartjes voor de Beekse Bergen, nu we daar dichtbij wonen kunnen we een dagje inplannen om er naar toe te gaan.
 7. Uitrusten. Ik wil de vakantie ook vooral gebruiken om tot rust komen, ik ben ontzettend moe en ik kan niet wachten om mijn batterij weer op te laden.
 8. Natuurgebieden. Rond Breda hebben ze prachtige natuurgebieden en plekken waar je heerlijk kunt zwemmen. Mijn fiets gaat als het goed is ook dit weekend over, dus dan kunnen we op de fiets de omgeving ontdekken.
 9. Lezen. Nu de boekenkast in het huisje staat, kan ik weer al mijn boeken bewonderen en een boek lezen uit de collectie. We hebben een kleine lounge set in de tuin, dus als het zonnig weer is ga ik zeker genieten van een goed boek.
 10. Een avondwandeling maken. Ten slotte wil ik graag een avondwandeling maken en hopelijk weer haasjes en uilen kunnen spotten. Misschien kunnen we ook lekker picknicken in het park terwijl we uitzicht hebben op de polder. Genieten!

Heb jij binnenkort vakantie, zo ja, heb jij al corona-proof plannen? 🙂

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

 1. Heerlijke plannen! Ik wens je een fijne, rustige vakantie.

Geef een antwoord

Sluit Menu