Inkijkje in mijn week! #1

Inkijkje in mijn week! #1

Voorheen schreef ik altijd wekelijks een photodiary. Ik nam jullie mee in mijn week en deelde persoonlijke foto’s. Ik miste het om mijn dagelijkse bezigheden met jullie te delen, en dit is de reden dat ik de rubriek: ‘Inkijkje in mijn week!’ in het leven blaas. Vandaag neem ik jullie mee in mijn afgelopen week! Lezen jullie mee?

Woensdag 9 september

Op woensdag had ik een blog dagje, ik schreef diverse artikels en beantwoorde vele mailtjes. In de middag besloot ik wat ontspanning op te zoeken, ik fietste langs de kringloop en scoorde prachtige tuinierboeken en een kunstboek van van-gogh. Daarna ben ik langs het tuincentrum gegaan voor nieuwe bloemen.

Daarnaast scoorde ik bij de intratuin een bramen en witte frambozen plant voor de helft van de prijs. Ik heb ze gelijk in de middag gepoot en een plekje gegeven in de tuin.

En ik werd die dag erg blij van een prachtige bos zonnebloemen op de eettafel. Ik ben dol op bloemen, geeft gelijk een vrolijke touch maar tegelijkertijd veel sfeer in huis.

Donderdag 10 september

Donderdag ochtend nam ik de tijd om een boek te lezen en startte ik rustig op. Ik maakte wat schoon en pakte daarna de bus naar station Breda. Ik moest ontzettend wennen aan een mondkapje, het was best warm. Ik leek net een papegaai, want het is eigenlijk een kapje voor op de werkplaats haha.

Ik had afgesproken met Robert en we reisden af naar Zundert en bezochten het Van Gogh huis, waar ze in gingen op zijn jeugd en ontwikkeling. Super leuk museum, kleinschalig maar wel erg leuk. Van Gogh is geboren in Zundert, vandaar dat dit museum daar is gevestigd. In de avond bleef Robert gezellig eten.

Vrijdag 11 september

Vrijdag ochtend werden eindelijk onze badkamer spullen geleverd! Super blij mee. Alleen hebben we bovenstaande tegels in een mint kleur gekregen, in plaats van donkerblauwe hebben we mintkleurige gekregen. Wat bleek: ze hebben hetzelfde productienummer..

In de middag besloot ik me-time in te lassen en ging ik boetseren. Ontzettend ontspannend en erg leuk om te doen!

Uiteindelijk is dit het resultaat geworden!

En ik genoot van het heerlijke zonnetje met een goed boek! Heerlijk.

Zaterdag 12 september

Zaterdag stonden we vroeg op, en gingen we naar Maastricht! Mike ging bij een auto kijken en dat was in het zuidelijke puntje van het land. Het was erg bijzonder om te zien wat voor een prachtig heuvelachtig gebied Limburg heeft. Nadat Mike alle dingen had geregeld voor de auto, zijn we naar Loods5 geweest en hebben we lekker geluncht in het zonnetje.

We hebben deze prachtige zwarte lamp met ‘draden’ gescoord! Ik had een loods5 cadeaubon gehad van mijn collega’s, super leuk. <3

Deze lampen vonden we ook echt prachtig, die komen op ons wensenlijstje.

We waren goed geslaagd!!

Op de terug weg reden we langs een boerenwinkeltje in Weert waar ze heerlijke lokale producten verkopen. Ik nam onder andere leuke sierpompoenen mee voor in de tuin. In de avond had ik een relax avond en keek is wie is de mol.

Zondag 13 september

Op zondag kwamen mijn ouders gezellig een dagje langs. We zijn gaan wandelen naar een dorp verderop. We ontdekten een boeren winkeltje waar ze heerlijke ijsjes verkochten. Broutje vond het ook maar al te lekker..

Maandag 14 september

Maandag ochtend kwam mijn schoondaddy langs en gingen we samen klussen. Onze badkamer staat nu op onze prioriteitenlijst nu onze spulletjes binnen zijn. Het is veel hak werk! En met het hakken ben je zeker wel even zoet.

In de middag lag Broutje er zo bij in het zonnetje. Hij is een echte zonliefhebber. <3

Dinsdag 15 september

De dag begon met een heerlijke ochtend wandeling. Achter ons huis hebben we een prachtig natuurgebied. Daar ben ik zo blij mee!

In de ochtend ging ik verder met klussen, het was ontzettend warm, dus op een gegeven moment zag ik er zo uit haha. De steentjes en stof wat los liet zat overal.

Woensdag 16 september

Op woensdag was ik een dagje naar Gouda. Ik ging gezellig samen lunchen met mijn opa en mem. Daarna ben ik een middagje Gouda in geweest, van mijn moeder kreeg ik het leuke chocolade grachten pandje. Ook was ik naar mijn favoriete spirituele winkeltje geweest voor leuke kaartjes. <3 Het was erg leuk om weer in Gouda te zijn.

Hoe was jullie week?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Leuk, zo’n inkijkje in je week. Ik ben echt onder de indruk van je boetseerkunsten. Supergaaf geworden!

Geef een antwoord

Sluit Menu