Kerst | Dingen die iedere kerstliefhebber herkent!

Kerst | Dingen die iedere kerstliefhebber herkent!

Het is al december! Tijd vliegt voorbij. December… de maand van sinterklaas en natuurlijk kerst. Zoals jullie weten ben ik echt een kerstliefhebber, vind ik het geweldig om mijn kamer te versieren met leuke kerst accessoires, en heb ik al eind oktober begin november de kerstplaylist opstaan. Ik heb een lijstje gemaakt wat voor de ( grote ) kerstliefhebbers vast héél erg herkenbaar zal zijn!


Bij jou vrienden en vriendinnen sta jij bekend als de grote christmas freak! – Jij bent altijd op te trommelen voor kerst cadeautjes te kopen, voor een avondje naar de intratuin of kerstinkopen te doen, en natuurlijk voor die leuke kerstborrel! Want jij bent gek op kerst. <3

In Oktober begin jij al met het luisteren van kerstliedjes – En zet jij natuurlijk ook gelijk een playlist in elkaar die jij zovaak op je mobiel luistert.

Én natuurlijk kan je ook alle kerstliedjes vrolijk meezingen!  – Dooooo they know its christmas time?

December mag van jou altijd zijn! – Wat een gezellige sfeer, de kerstboom in huis, en natuurlijk alle leuke decoratie wat je in jouw kamer / huis mag neerzetten.

Je telefoon is voorzien met kerst! – Jij struint pinterest af voor de perfecte kerstachtige achtergrond.

Je versierd je kamer / huis al in de kerstsfeer terwijl sinterklaas in het land is – Je hebt zo zin in de kerst dat de kerst decoratie al vroeg uit de kast mag worden gehaald!

Kerstsokken, truien, pyjama’s – Jij hebt een hele voorraad in jouw kamer liggen met de léukste en vrolijkste items met de foutste sneeuwpoppen en kerstmannen erop.

Jouw verlanglijstje ligt al klaar – Je hebt al leuke cadeau ideetjes opgeschreven voor kerst!

Op jouw werk ben jij degene die ervoor zorgt dat de ruimte in de kerstsfeer is – Niemand heeft er zin in maar dit vind jij een geweldig klusje, jij doet dat wel!

Een avondje naar de intratuin – Is met vriendinnen, je moeder of schoonmoeder altijd een feestje! Eerst lekker eventjes warme chocomel drinken en daarna de grote en geweldige kerstafdeling bekijken.

Je wordt weer helemaal vrolijk van de kerstlampjes die in de stad hangen – Het staat ook zó gezellig!

De lekkere kerstkoekjes en hapjes die weer in de winkel liggen – Zucht…. ik wil het allemaal kopen en opeten.

Jij zit gerust een maandje van te voren samen met je vriend de kerstfilms te kijken – Van elf tot de disney kerst films, geweldig! En uiteraard met een warm kleedje.

Kerstcadeautjes kopen vind je een feestje! – Voor iedereen in je familie koop je wat leuks, pak je het uiteraard leuk in en leg je het onder de kerstboom.

Jouw salaris van december gaat uit naar kerstcadeautjes & kerstdecoratie – Zo simpel is het, moet ik meer uitleggen?

Huisdieren ook into te kerst – Je hebt voor jou katje een kerstmannenpakje gekocht en voor de hond rendieroren. Cute!

Je pakt uit met het kerstdiner – Maakt lekkere hapjes en een uitgebreid diner.

De stress voor het perfecte kerstjurkje heb jij niet – want jij hebt hem al een aantal maanden in je kast hangen! 😉

Zijn jullie ook zulke kerstliefhebbers? Of moet jij er helemaal niks van hebben, en herken jij jezelf hierin? <3  


Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een heerlijk artikel en helemaal herkenbaar. Vooral alle lichtjes en versieringen maken mij zo vrolijk! Ik heb zo ontzettend veel zin in kerst en door dit soort artikelen alleen nog maar meer <3

  2. Ik herken mezelf er deels in, maar dat is omdat kerst niet echt meer hetzelfde is voor mij sinds 6 jaar geleden. Toch probeer ik er wel altijd wat van te maken. Ik heb echt een zwak voor kersttruien… en dan vooral de foute haha! x

  3. Haha ja, vooral dat versieren van dingen terwijl het nog niet eens Sinterklaas is geweest, oeps!

  4. Erg herkenbaar dit! Behalve de allerlaatste..ik ben namelijk nog wel ernstig opzoek naar een perfecte kerstoutfit! Al moet ik eerlijk bekennen dat er natuurlijk wel iets in de kast hangt…maar dit is een goed excuus om weer iets nieuws aan te schaffen..toch!? Haha

Geef een antwoord

Sluit Menu