Happy blondine

Happy blondine

Ik deel vandaag met jullie een outfit die ik droeg in griekenland. Ik ben verliefd op mijn nieuwe shirt van the glamfactory. Hij heeft vlinder mouwen, felle kleurtjes, en er hangen pom pommetjes aan mijn shirt. Cute! Mijn lieve lover heeft weer de foto’s gemaakt en dit was bij ons appartementen complex. Ik ben gek op alle palmbomen en het groen op de foto’s. En het blauwe muurtje, love it! Zo’n heerlijke zomerse sfeer. 

Tijdens het shooten had ik helemaal niet door dat er één arm niet door de mouw zat. Dom dom! Ik vond het zonde om deze outfit daarvoor helemaal niet te plaatsen, maar dan weten jullie dat. 🙂 Het is een stom foutje!

Sandaaltjes | Van Haren
Shirtje |  Glam factory
Broekje | The Sting
Tasje | Berschka
Zonnebril | Etos 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Haha dat had ik ook niet direct gezien. Ik vind die pompommetjes wel echt heel erg leuk!

  2. Wat een leuks shirtje! De gekleurde pomponnetjes zijn wel minder mijn ding 🙂

  3. Haha oh, dat is ook echt iets voor mij! Ik moet altijd dubbel checken voor ik de deur uit ga :'). Maar de foto's zijn echt ontzettend leuk geworden, ik ben ook dol op dat soort tops. Staat je mooi! <3

  4. Ah, super leuke outfit <3. Pomponnetjes zijn zo gezellig. Heerlijke vakantie outfit! En mooie foto's!

  5. Haha, dat je arm maar door één mouw zit had ik nog niet eens gezien joh. Valt bijna niet op! Zijn leuke foto's geworden. 🙂

  6. Haha, dat je arm maar door één mouw zit had ik nog niet eens gezien joh. Valt bijna niet op! Zijn leuke foto's geworden. 🙂

  7. Wat een onwijs mooie en zomerse outfit Evelien! De locatie is ook zo mooi <3 En dat je een mouwtje per ongeluk niet aan hebt geeft eigenlijk wel een tof en speels effect, nieuwe trend?! 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu