Blijheidmomentjes | Boyfriend fotograferen, zware work-out & 2K volgers #36

Blijheidmomentjes | Boyfriend fotograferen, zware work-out & 2K volgers #36

Op de Dinsdag zijn jullie altijd de wekelijkse photodiary gewend van mij maar ik had afgelopen week zo’n niet interessante drukke week met alleen maar shots van school dat ik dacht ik vind het iets té saai om met jullie te delen. Voor vandaag heb ik dus een blijheidmomentjes artikel! Vinden jullie hopelijk ook leuk? 🙂 Ik heb afgelopen dagen super leuke dingen gehad waar ik helemaal happy van werd en graag met jullie zou willen delen. Dus zijn jullie ready voor een artikel vol met positiviteit op deze herfstachtige dag?! Lees dan gezellig mee.

De apparaten in de sportschool zijn verhoogd bij mij (qua gewicht), helemaal uitgeput na de work-out maar het gaf zo’n goed gevoel!
To-do lijsten maken voor school en dit ook in één dag af hebben. 
Dagje in bed hangen en knuffelen met mijn boyfriend.
Het nieuwe seizoen van American horror story kijken, het staat eindelijk op netflix! Mike en ik hebben Vrijdag avond heel de avond gebingewatcht. 
De 2000 volgers halen op mijn Instagram account, zo happy mee!
Geweldige nieuwe ideeën gekregen voor mijn blog door zo’n leuk gesprek met een vriend van Mike. 
Avondje me-time, geurkaars aan, en Hollands Next Top Model kijken. 
Complimenten krijgen over je outfit. 
Super super super toffe samenwerking hebben voor le blog, can’t wait to show you!
Mike fotograferen op een zonnige dag. Een vriend van hem had voor hem een shirt gemaakt met zijn ontworpen logo, super leuk dat ik daar de foto’s van mocht maken!
Hangplanten die steeds meer groeien en meer gaan hangen, love it. 
Wegdromen bij de nieuwe herfstkleding die in de winkels hangt. 
Mijn nieuwe buddy voor stage ontmoeten, heel spannend maar wat hebben we een leuke klik!
Met de tram rond touren door Amsterdam en genieten van het zonnetje dat op mijn gezicht schijnt. 
Een gezonde smoothie meenemen terwijl er een lange dag op de planning staat. 
Lekkere gezonde wraps maken als avondeten, met kruidige kip, sla, tomaatjes, paprika en yoyo fresh, jummie!
Date-night! Mike nam mij mee naar de bioscoop voor de film IT, ik vond hem erg spannend en soms zelfs een beetje eng!
Herfstkriebels te pakken hebben! Ik kijk best wel weer uit naar een nieuw seizoen. 
Mike die heel de tijd mijn knie kietelt tijdens de film IT. Lief <3
Met het Spotify radio station  nieuwe muziek ontdekken. 
Uitkijken naar een dagje shoppen met beste vriendinnetje. 
Drie kwartier praten met een vreemde in de trein over mijn vak. Zo leuk om te horen dat mensen er interesse en belangstelling in hebben. 
Helemaal blij zijn met de artikels die ik afgelopen tijd heb geplaatst op mijn blog. 
Besloten een dagje thuis te werken aan school en college skippen. Zo’n goede keus geweest want heb een heleboel kunnen doen!
Yoghurt met granola gehaald in de kantine van school, zó lekker. 
Op Mike zijn borst in slaap vallen. 
Lol hebben met nieuw klasgenootje!
Waar werden jullie blij van de afgelopen tijd? 
Fijne dag vandaag meiden!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een hoop blije momentjes. Sommige mensen zien erg op tegen de herfst.. Ik doe met jou mee! Best fijn toch, zo'n nieuw seizoen? Nieuwe kleding, lekker warm binnen zitten, mooie foto's maken, love it!

 2. Wat een fijn lijstje met mooie momenten! Zo lief dat jij en Mike zo dol op elkaar zijn! De liefde spat altijd van je artikelen af 🙂 En ook gesprekken met een vreemde in het OV zijn inderdaad zo bijzonder.

 3. Af en toe school skippen om ander werk te doen, doe ik ook heel graag oeps 🙂

 4. Wat leuk om te lezen! 🙂 Spontane gesprekken in de trein zijn the best. Fijn dat je zo tevreden bent met je blog, je doet het uiteindelijk voor jezelf <3 Ben benieuwd naar leuke samenwerking Evelien! 😀 You go girl! X

 5. Jeeey haha zelfs ik was happy toen je de 2000 had behaald! Ik had gister ook besloten college te skippen en lekker thuis te werken. Heerlijk is dat!

 6. Complimenten krijgen over je outfit is altijd leuk! En ja, een to-do lijstje afwerken kan ook héél fijn zijn. X A

 7. Leuk he al die nieuwe herfstkleding. Ik vind dat je bij herfst ook altijd leukere accessoires hebt.

 8. Fijne lijst! Vroeger haatte ik herfst en winter en nu kijk ik er gewoon naar uit! Ik ga blij zijn als het een keer duidelijk is dat ik écht een dikke trui aan moet. In plaats van dat ik, zoals nu, 's morgens warm gekleed moet zijn om naar m'n werk te fietsen en dan in de namiddag veel te heet heb. Haha :p Wraps met kip zijn hier ook favoriet! Wij doen er een beetje van die pikante doritos bij. Hmm!

 9. Wat een fijne blije lijst! <3 Een avondje me time is altijd heerlijk, en HNTM is ook zo ontzettend leuk. Wat tof dat je veel samenwerkingen hebt!

 10. Wat een vrolijk lijstje! Fijn dat je zoveel nieuwe en toffe mensen ook hebt leren kennen. Ben wel benieuwd naar je awesome samenwerking haha!

 11. Ahh, de herfstcollecties zijn zo mooi altijd! Helemaal mijn ding – en het soort kleding dat ik het hele jaar door draag, hehe.

Geef een antwoord

Sluit Menu