Review | Etos make-up fixing spray long lasting.

Review | Etos make-up fixing spray long lasting.

Ik heb een super fijn middel ontdekt om je make-up langer goed te laten zitten en dan kan je er een hele dag van genieten. Namelijk de etos fixing spray. Ik gebruik hem nu ongeveer een maand en ik merk dat het een wondermiddeltje is. Fixing spray was altijd een product (net zo als primer) wat ik nooit echt begreep. Vandaag review ik de fixing spray van de Etos!

De fixing spray is een betaalbaar item want hij ligt voor 4,99 in de schappen. Ik vind de verpakking super mooi, ik vind dat de Etos daar zo op vooruit is gegaan. Ze hebben rustige verpakkingen en de vormgeving vind ik echt heel mooi. Het is een flesje van 75 ml en een fijn formaat.

Het is echt een product voor de finishing touch, het is in de vorm van een spray en het zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Dus je kan er langer van genieten en het zorgt ervoor dat het effect van de make-up minder poederig wordt, en het geeft een natuurlijker effect. Ook leuk om te weten, het is uitgekozen voor het beste product van 2016-2017 met een dikke 9,1. Super goed!

Het effect is welbelovend! Ik ben hem nu ongeveer al een maand aan het testen en ik vind dat het zeker mijn make-up beter laat zitten. Het geeft een natuurlijk mooi effect en ik heb er weinig omkijken naar heel de dag. Ik ben fan!

Etos make-up fixing spray is te koop voor 4,99 bij de Etos.

Zijn jullie al bekend met de Etos fixing spray? Welke fixing spray gebruiken jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Klinkt als een toppertje. Ik gebruik zelf nooit een fixing spray, daar moet snel verandering in komen zo te lezen!

  2. Hij lijkt me echt heel fijn! Tot nu toe heb ik niet zulke goede ervaringen met dit soort sprays, dus ik ben echt heel benieuwd!

  3. Ik heb deze ook, hij ruikt echt lekker en ziet er inderdaad erg mooi uit ! X

  4. Ah top, zoiets zocht ik nog! Slecht, maar soms gebruikte ik zelfs haarlak om mijn make-up een beetje beter te laten zitten. Oeps..

Geef een antwoord

Sluit Menu