Review: Kruidvat massage olie, amandel.

Review: Kruidvat massage olie, amandel.

Ik heb vandaag weer eens een review voor jullie! Ik schrijf vandaag voor jullie een review over een massage olie van de kruidvat. Ik merk dat vele mensen ( en trouwens ik ook! ) erg gauw gestrest zijn, je hebt je baan, school, opleiding, en alles daar nog eens naast. Weinig tijd om te ontspannen en alles naast je neer te zetten. Ik kan heel erg ontspannen raken door een heerlijke massage, dit maakt je spieren los en laat je helemaal ontspannen. Perfect na een drukke dag dus!

Wat mij altijd opvalt is dat veel massage olies altijd erg prijzig zijn, meestal wel boven de 7 euro. En voor een keertje proberen vind ik dat persoonlijk niet goedkoop. Ik kocht deze massage olie bij de kruidvat voor 3,99.

De verpakking van dit product vind ik erg mooi, mooie kleuren hebben ze gebruikt en vind de foto en de details erop erg leuk.

Het is een olie en is dus  vettig,  ik vind dat juist altijd erg fijn en is goed in te masseren. Deze massage olie is ook geschikt voor de gevoelige huid. De olie wordt opgenomen door de huid en wordt er helemaal zacht van. Ik vind de geur ook echt heerlijk, een lichtte amandel geur en is niet te overheersend. Het maakt mijn huid heel erg zacht en raak er helemaal ontspannen van. Heel erg fijn! Ook hoef je maar een klein beetje te gebruiken en kan je een deel van je lichaam goed masseren.

Ingredienten: helianthus, annuus, seed, oil, prunus, amygdalus, dulcis oil, simondia chinensis seed oil, ascorbyl, palmitate, benzyl salicylate parfum, tocopherol, peg-8, ascorbic acid, limone. 

Conclusie: Ik ben heel erg blij met deze heerlijke massage olie! Vindt het een heel fijn product en mijn huid wordt er zo lekker zacht van. Genieten dus. <3

Houden jullie ook zo van massage olies? En kenden jullie dit product al? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik vind het altijd fijn als er ergens een huismerk versie van is, want dat scheelt weer. Ik vind het flesje er nog mooi uitzien ook. En als ik je review zo lees is het een fijn product!

    Huisvlijt

  2. Klinkt alvast als een fijn product. Heb nog nooit massage olie uitgetest, maar voor zo'n prijsje kan je natuurlijk niet anders dan het eens te testen ^^

Geef een antwoord

Sluit Menu