Photodiary #8 – Efteling, receptje, shoppen in Den Haag ♡

Photodiary #8 – Efteling, receptje, shoppen in Den Haag ♡

Wat een heerlijke week was dit, met zoveel leuke dingen. En het is weer tijd voor de 8ste photodiary! Ik ben onder andere naar de efteling geweest, gezellige zaterdag avond gehad, heerlijk recept op, en en 3 dagen gewerkt. 🙂 Kijken jullie mee?

Ik was donderdag avond zomaar eventjes gewoon heel blij. 🙂

Dagje winkelen in Den Haag met Eline, ik heb zoveel leuke dingetjes gekocht. Na het winkelen hebben we nog een zonnebankje gepakt bij sundays ook in Den Haag. Relax dagje dus!

‘Everthing you want is the other side of fear’. 

Drie daagjes werken! Gezellig met Robert pauze houden. Ik werk in de psychiatrie in de activiteiten begeleiding, dat doe ik als stage. Als jullie daar meer over willen weten laat het dan weten dan schrijf ik daar een artikeltje over & mijn studiekeuze.

Gezellig bij mijn zus haar nieuwe huisje kijken & dineren. 

Dit receptje is zo lekker! Pasta met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes, pesto, en rucola. <3 Het staat op mijn blog, klik dan hier !

Shoppen in Den Haag, zo’n leuke winkel! Ben de naam vergeten. 

Dagje Efteling, bedrijfsuitje!

Gezellige zaterdag avond met Mike, Berend, Hugo en Sebastiaan. 🙂

Als verrassing kwam mijn lieve vriend mij ophalen vanuit Breda naar Gouda, in zijn nieuwe pak en schoenen. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs!
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu