Mijn dagelijkse make-up producten die ik gebruik. ✿

Mijn dagelijkse make-up producten die ik gebruik. ✿

Ik heb een aantal make-up productend die ik elke dag gebruik. Bijvoorbeeld als ik een keer geen zin heb om me helemaal op te maken. Dan is het makkelijk. Ik gebruik bijvoorbeeld deze producten veel als ik naar school of stage moet. Dan doe ik nooit zo’n uitgebreide look. Het leek me leuk om een keer  te laten zien! Oh en trouwens dit kleine tasje is van juffrouw saartje. Een winkeltje in Gouda. (:

Zoals je kan zien zijn de meeste allemaal budget producten. Omdat ik daar zelf erg van hou. 
Wat vinden jullie van de producten die ik elke dag gebruik? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik gebruik die ogenshaduwbasis ook, echt heel fijn!
    Liefs, Tessa

  2. Leuk om zo eens je alledaagse producten eens te zien. Die oogschaduwbasis heb ik zelf ook, en werkt heel fijn. liefs x

  3. Mooie producten. Ik ben zelf ook een grote fan van budget make-up.

  4. Leuk om te zien! Vooral die foundation van Rimmel lijkt me erg fijn.

Geef een antwoord

Sluit Menu