Review: Hema eyeliner & blend kwast.

Review: Hema eyeliner & blend kwast.

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel kwasten, ik heb er wel een paar. Maar ik wou er graag wat vaker een aantal aan mijn collectie toevoegen. Ik liep deze week in de hema en ik zag een heleboel mooie kwasten. Mijn oog viel gelijk op deze blend kwast en de eyeliner kwastje. Ik wou heel graag een blend kwast van de hema proberen. Dus nam ik hem mee. Lezen jullie mee naar de review?

 De eyeliner kwast 

Ten eerste gebruik ik deze eigenlijk niet voor eyeliner, omdat ik altijd een eyeliner pen heb. Ik wou deze graag gebruiken voor mijn wenkbrauwen, en daar is deze perfect voor. Het is een klein dun kwastje, en kan je goed je wenkbrauwen mee inkleuren. Hij werkt erg fijn!

De blend kwast 

Deze werkt onwijs fijn, hij blend mijn ooglook mooi. En ik krijg er een mooi effect van. Ook is die erg zacht en dat vind ik een groot pluspunt! Niet dat die gaat prikken. 

Ik ben erg tevreden over deze 2 kwasten, en ik ga ze zeker vaak gebruiken. Ik ben erg benieuwd naar de andere kwasten van de hema. Dus die ga ik zeker ook proberen. 
De kwasten waren allebij 2,60 per stuk. 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik heb die blendingbrush van de hema ook en ik vind hem heel fijn! Lekker zacht!
    Liefs, Tessa

  2. Goed om te weten, ben er altijd nieuwsgierig na als ik de Hema binnen loop 🙂

  3. Ik was hier al benieuwd naar, heb er nu een aantal besteld op Ebay, ben benieuwd!

  4. Ik heb die blendingbrush toevallig net zelf gekocht. Ik ben blij dat hij dus goed zijn werk doet. 😉

  5. Ik moet ook nog een blendingsbrush! Binnenkort maar eens een bezoekje brengen aan de Hema dus. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu