5X mijn favoriete interieur hotspots in héél Nederland!

5X mijn favoriete interieur hotspots in héél Nederland!

Van een mooie interieur winkel gaat mijn hart sneller kloppen. Afgelopen jaren heb ik prachtige interieur hotspots in heel Nederland ontdekt, de winkels waar ik regelmatig (online) shop, en toffe producten kan vinden. Wil jij graag binnenkort interieur shoppen, en weet je niet waar je heen moet gaan? Neem dan zeker even dit lijstje mee. <3 Ik show jullie in dit artikel mijn vijf favoriete interieur hotspots in héél Nederland!

1. Hebikvia | Gouda
Ik begin direct met een hotspot in mijn eigen hometown! Hebikvia is een walhalla voor vintage interieur liefhebbers, je kijkt je ogen uit in deze vrolijke funky hotspot. Hebikvia is een concept store waar diverse ondernemers hun producten verkopen, dit zorgt voor een hoop diversiteit. Je kunt hier van alles vinden op het gebied van mode, interieur en prachtige vintage items. 
Gouda | Lange Groenendaal 72A

2. Homestock | Haarlem & Utrecht
Het moment dat ik Homestock in Haarlem binnen liep, keek ik mijn ogen uit. De vrolijke kleuren, funky elementen, en gekke prints. Ik voelde mij direct thuis komen. Als je dacht dat je alles gezien had, keek je opnieuw, en zag je weer een nieuw item. Toffe items zoals gekleurde banken, lampen in de vorm van een aapje, en dierenpotjes. Ik hou ervan! In Utrecht hebben ze sinds kort ook een nieuwe Homestock geopend. 
Utrecht | Oudegracht 176
Haarlem | Drossestraat 16-22
3. Werk aan de winkel | Den Bosch
Den Bosch, de stad van de Brabantse gezelligheid. Den Bosch is een stad waar allerlei pareltjes op het gebied van leuke stores zijn. Werk aan de winkel is daar een van, een winkel waar ze zoveel diverse producten hebben wat direct jouw interieur een boost geeft. Je wordt direct ontvangen door de verkoopsters met de Brabantse gastvrijheid, met veel enthousiasme wordt er over de winkel verteld. 
Bij werk aan de winkel hebben ze zelfs planten die ze de ‘kneusjes’ noemen, jij kunt ze adopteren, en een nieuw plekje gunnen. Wat een tof idee?! 
Den Bosch | Dode Nieuwstraat 23
4.  De Moerbei | Breda 
Deze géweldige hotspot heb ik sinds kort ontdekt! Bij de moerbei kun je terecht voor leuke cadeau’s, of items voor in je interieur. Echter hebben deze producten een sociale en duurzame achtergrond. De producten worden gemaakt in de sociale werkplaats van de Moerbei in Breda. Dit maakt alle toffe producten nog een stukje leuker! 
Breda | St.Annastraat 13
Bron: HTSPT

5. Groene vingers | Delft
Ten slotte mijn favoriete plek om planten te shoppen! Groene vingers in delft. 
Ik ben fan van planten in je interieur! In de hotspot Groene vingers kun je je hart ophalen als greenlover, echter kun je ook professionele advies krijgen als je vragen hebt. 
Delft | Burgwal 23 

Dit is een deel van mijn favoriete interieur hotspots in Nederland. Ben je benieuwd naar andere toffe hotspots door Nederland heen? Neem dan een kijkje bij de rubriek hotspot op by-Evelien.nl. <3 Kun je nog meer favorietjes bekijken!
Wat is jouw favoriete (interieur) hotspot in Nederland? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Superleuk, dit artikel! En het komt precies op het goede moment voor mij, omdat ik volop aan het interieurshoppen ben 🙂 Naar Homestock ben ik heel erg benieuwd. Ik zag in hun webwinkel al veel leuke producten staan. De hotspot in Gouda klinkt ook heel tof.

  2. Wat een leuke hotspots allemaal! Toch jammer dat ik niet vaak in het zuiden kom, haha! Het lijkt me erg leuk om eens een stedentrip te doen in eigen land en hopelijk kan ik dan een aantal van je hotspots bezoeken!

  3. Ik ben alleen nog maar bij Hebikvia geweest (makes sense, hihi), maar al die anderen zien er ook ZO leuk uit. Ik hoop dit jaar te gaan verhuizen dus dan kan ik deze tips zeker goed gebruiken! Liefs, Stella.

  4. Wauw, wat een leuke hotspots! Ik denk dat ik binnenkort eens naar Breda ga om die winkel te bezoeken 🙂 Een leuke woonwinkelhotspot vind ik Loods5. Daar slaag je geheid (ook als je niks nodig hebt, hahah)!

    Liefs,
    Marloes

  5. Homestock hebben wij ook in Nijmegen, inderdaad een hele toffe winkel! Loods 5 vind ik ook gaaf

Geef een antwoord

Sluit Menu