Kunst en foto’s aan de muur in onze gang! |Een inkijkje

Kunst en foto’s aan de muur in onze gang! |Een inkijkje

Wie mij al wat langer kent, weet dat ik dol ben op het (re) stylen van mijn interieur. Ik kan allerlei plannetjes in mijn hoofd maken. Vorige week kwam er een plannetje tot uiting in de praktijk! We hebben een gedeelte van onze gang gerestyled. Ik geef jullie vandaag een inkijkje. Lees je mee?

Van de gang wil ik graag een museum pronkstuk van maken. Ik ben dol op kleur, schilderijen en kunst! In de afgelopen jaren heb ik prachtige posters en schilderijen opgespaard. De gang is nog niet helemaal af, zo moeten we de muur in het trappengat en de trap nog schilderen. De hal is wel al af, dus die kunnen we nu alvast een beetje aankleden.

Schilderijen uit Parijs

Tijdens het stedentripje Parijs samen met mijn moeder heb ik drie schilderijen uit Parijs meegenomen. Het is voor mij traditie om tijdens een vakantie kunst of posters te kopen. Om het schilderij zaten nog geen lijsten. Bij een lijstenmakerij heb ik de schilderingen laten inlijsten. Daarnaast heb ik in de gang ook allerlei tegeltjes van Storytiles hangen, ook van plekken waar we zijn geweest. Ik hou van mijn StoryTiles tegeltjes verzameling.

Persoonlijke foto’s

Voor een samenwerking mocht ik een foto hexagon bij Topdoek uitzoeken. Foto’s geeft direct een persoonlijke touch aan je interieur. De hexagon kun je ophangen zonder te boren, waardoor je geen beschadiging hoeft te maken aan de muur. Je krijgt bij de hexagons een ophangsysteem met plakkers geleverd. Het is wel belangrijk om de hexagon lang aan te drukken, zodat het goed hecht aan de muur. Het geeft een speels effect! Je kunt zelf de indeling bepalen. We hadden al een langere tijd de wens om foto’s op te hangen in de gang, ik ben erg blij met het effect. 🙂 Mocht je de hexagons niet leuk vinden, kun je ook kiezen voor een multi fotolijst. Het is een vierkante fotolijst waarvan je er ook meerdere kunt kiezen en een college van kunt maken, ziet er ook erg mooi uit, maar wel onwijs strak!

Tweedehands items

In de gang heb ik ook een aantal tweedehands items, onder andere: het wandmeubeltje. Het wandmeubel is een van mijn meest favoriete tweedehands aankopen. Van mijn opa en oma hebben we de delft blauwe tegeltjes gekregen, die hebben ook een leuk plekje gekregen in de gang.

Hou jij van foto’s in je interieur?

Liefs,
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review.

Deze post heeft een reactie

  1. Wat mooi! Heerlijke kleur zit er ook op de muur, vind ik.

Geef een antwoord

Sluit Menu