Leesvoer | Het bos, vier vragen, het leven en ik

Leesvoer | Het bos, vier vragen, het leven en ik

Ik ben dol op lezen! Ik lees graag een halfuur voordat ik ga slapen. Het werkt ontzettend ontspannend en ik vind het erg leuk om te doen. Vandaag wil ik met jullie een erg bijzonder boek delen, genaamd ‘het bos, vier vragen, het leven en ik’. Lezen jullie mee?

Ik ben dol op boeken over psychologie, spiritualiteit en filosofie. Maar fictie boeken vind ik ook heerlijk om te lezen. Wat ik erg bijzonder vind aan dit boek is dat het een combinatie tussen fictie en nog fictie is. Het leest heerlijk weg, grijpt direct vanaf het begin je aandacht en het geeft je bijzondere inzichten en lessen die je aan het nadenken zet.

‘Het bos, vier vragen, het leven en ik’ gaat over een jonge vrouw met een veeleisende baan en een druk gezinsleven. Op een dag ziet ze het niet meer zitten en vlucht ze het bos in. Ze wil ontsnappen aan haar leven. Maar ze begrijpt haar eigen gevoelens niet, want ze heeft toch alles waar ze van droomde? Dan ontmoet ze een oudere vrouw die haar vier vragen stelt. Er ontstaan een bijzondere vriendschap, die haar leven ingrijpend verandert.

Het boek is geschreven door Tessa Randau, zij is een stress en burn-out coach. Ze heeft haar eigen ervaringen ondergedompeld in een non-fictie boek. Het boek bevat ook prachtige illustraties.

Het boek heeft mij erg geïnspireerd met de vier levensvragen, het zet je aan het denken op een luchtige manier en ik denk regelmatig aan het verhaal terug. Ik vind het een aanrader!

Het boek kost 18,50! Shop lokaal! <3

Welk boek ben jij op het moment aan het lezen?

Liefs,
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu