Ik heb een eigen mini-bieb!

Ik heb een eigen mini-bieb!

Ik ben dol op mini-biebjes. Toen in nog bij mijn ouders in Gouda woonde fietste ik regelmatig in de wijk langs alle mini-biebjes, om boeken en tijdschriften te brengen, maar er natuurlijk ook wat leuks uit te halen. Ik vind het zelf een ontzettend leuk initiatief voor in je eigen buurtje, en je kunt je gelezen boeken direct een plekje geven en worden ze hopelijk mee genomen door iemand anders. Sinds oktober heb ik zelf een eigen mini-biebje in onze voortuin!

Van mijn ouders had ik voor mijn verjaardag een eigen mini-biebje gekregen! Ze liepen er tegen aan op marktplaats en hebben er zelf ook een genomen, dus in Gouda Goverwelle (Ghandiweg) is er ook een mini-biebje bij gekomen. Ik heb altijd geroepen als ik een eigen huisje heb wil ik graag een mini-biebje in mijn voortuin. Een onwijs leuk en origineel cadeau van mijn ouders.

Ik heb het kastje een likje verf gegeven en Mike heeft de pootjes eronder gemonteerd en hij kon vast gezet worden in de grond. inmiddels is het biebje al in het lokale krantje van de wijk gekomen en zijn buurtbewoners erg enthousiast. Leuk om te zien dat er ook boekjes worden ingezet en natuurlijk weer worden meegenomen.

Je kunt via de website minibieb.nl kijken of er in jou stad/dorp ook mini-biebjes zijn. Leuk om een wandel/fiets route uit te stippelen langs de mini-biebjes!

Kennen jullie dit concept al?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat leuk! En helemaal gezellig ook gelijk zo met dat rood.

Geef een antwoord

Sluit Menu