Vakantie in eigen land: vakantiepark de Leistert!

Vakantie in eigen land: vakantiepark de Leistert!

Nederland heeft prachtige plekjes om je tijdens de vakantie te vermaken. Afgelopen zomer zijn wij een weekje naar Noord-Holland geweest en hebben we regelmatig tijd doorgebracht op het prachtige eiland Texel, zowel voor koppels, als voor gezinnen een geschikte plek voor je vakantie. Naast Texel zijn er natuurlijk nog talloze leuke vakantieplekjes in het mooie Nederland, vandaag deel ik met jullie vakantiepark de Leistert!

Vakantiepark de Leistert

”Comfortabel overnachten kan bij Recreatiepark de Leistert op verschillende manieren. Op ons bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils! Recreatiepark de Leistert is de nummer 1 kindercamping Nederland!

Het heeft daarnaast allerlei prachtige prijzen gekregen, onder andere:

  • ANWB – Camping van het jaar 2019;
  • Zoover score: 8.8;
  • ANWB Top Camping 2021.

Het vakantiepark bevindt zich op een prachtige locatie in Nederland. Het bevindt zich in Noord-Limburg. Je hebt natuurlijk in Limburg een prachtig omgeving en natuurgebieden. Je kunt er mooie wandelingen en/of fietstochten te maken. Daarnaast is vakantiepark de Leistert dichtbij steden zoals Weert en Roermond. Je kunt een dagje naar het drielanden punt, of naar het gezellige Maastricht!

Accomodaties

Op het vakantiepark de Leistert heb je diverse toffe accomodaties! Zoals ik al aangaf in het intro voor ieder wat wils, zowel voor stellen als voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op het park zijn er diverse soorten accomodaties. Je kunt overnachten in een luxe bungalow, of slapen in de buitenlucht, oftewel kamperen! Ik was direct enthousiast over de kampeer mogelijkheden! Je kunt onder andere verblijven in een toffe Safaritent, maar je hebt ook een luxe Glamping tent. Hele leuke, originele manieren om te overnachten en je vakantie te vieren! Toch het echte buitengevoel, maar ook de luxe die je kunt ervaren. Verblijven met Glamping Nederland zorgt voor het fijne vakantiegevoel, maar daarbij ook de nodige luxe. In een Glamping tent heb je namelijk een eigen toilet, maar ook een douche! Hoe fijn is dat.

Daarnaast kun je ook een nachtje logeren op de Leistert, je hebt namelijk een knusse houten cabin die je voor een nachtje kunt huren. Is het broertje van een tiny house! Dit is toch wel mijn favoriete accommodatie. Lijkt mij zowel leuk voor in de zomer als in het najaar.

Faciliteiten

Je hoeft je niet te vervelen op dit leuke vakantiepark! Er zijn geweldige faciliteiten voor jong en oud. Er bevindt zich een gezellige plaza waar je een hapje en een drankje kunt doen, daarnaast is er voor de kinderen ook voldoende, leuke activiteiten! Het is een park waar je kinderen (4-12 jaar) zich erg goed zullen gaan vermaken. Een onderdeel van de faciliteiten zijn:

  • Subtropisch zwembad;
  • Water speeltuin;
  • Roeivijver/dagstrand;
  • Een overdekte speeltuin;
  • Golfbaan;
  • Beach volleybalveld;

Er zijn nog meer aangeboden faciliteiten. Voor ieder wat wils, maar ook voor jong en oud. Er zijn voldoende faciliteiten om er een geschikte, ontspannende en plezierige vakantie van te maken! Neem een kijkje op de website van de Leistert voor meer informatie over dit vakantiepark.

Ken jij vakantiepark de Leistert al?

Liefs,
Evelien


Geef een antwoord

Sluit Menu