Mijn ochtend- en avond routine

Mijn ochtend- en avond routine

Voor mij zijn mijn ochtend en avond routines heel erg belangrijk. Het is vaak een vaste routine waar ik mij elke dag aan vast houdt en wat goed bij mij past. Soms schiet het er ook natuurlijk weleens even tussendoor. Vandaag deel ik met jullie mijn ochtend- en avond routine en een aantal erg fijne producten. Lees je mee?

Ochtend routine

Als mijn wekker in de ochtend af gaat begin ik eerst met een meditatie van ongeveer twintig minuten. Soms nog half snoozend in bed, of als ik al goed wakker ben ga ik zitten op de hoek van mijn bed. Ik gebruik dagelijks de meditation moments app, hier betaal ik rond de 30 euro per jaar voor en je kunt onbeperkt gebruik maken van diverse meditaties en rustgevende muziek. Voor mij een erg fijne manier om ontspannen wakker te worden.

Daarna begin ik aan mijn skin-care en make-up routine. Ik zet altijd Q-Music aan, want ik ben dol op de ochtend show van Mattie & Marieke. Ik begin eerst met mijn haar op te steken, gezicht te wassen en daarna breng ik serum van Rituals aan. Rituals heeft een erg fijne lijn: The Ritual of Namasté, met allemaal erg fijne huidverzorgingsproducten. Serum ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid met behulp van natuurlijke ingrediënten. Serum van The Ritual of Namaste heeft een hydraterende en egaliserende werking dankzij de natuurlijke combinatie van daikon, Indiase roos en heilig lotus. De dagcrème breng ik daarna aan op mijn huid. Deze crème bevat een actief hydraterend complex met hyaluronzuur en Indiase roos, dat de vochtbalans van de huid herstelt en zo het huidoppervlak egaliseert. Natuurlijke antioxidanten op plantaardige basis beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van stedelijke vervuiling. Zowel de serum als de dagcrème trekken snel in de huid en de huid voelt daarna ook niet vettig aan. Ook erg fijn, je kunt een navulling van zowel de dag- als nachtcrème kopen. Ik ben fan!

Als ik klaar ben met mijn skin-care routine begin ik met mijn dagelijkse make-up look en trek ik mijn kleding aan. In mijn make-up look heb ik vaak een vast patroon. In de ochtend neem ik ook altijd de tijd voor mijn ontbijt. Ik lees graag ondertussen een tijdschrift, ik kijk het nieuws of ik kijk mijn favoriete serie oogappels. Na mijn ontbijt maak ik een korte en vaak een gehaaste ochtendwandeling met Broutje, want ik heb vaak altijd wat stress in de ochtend. Dan stap ik in mijn autootje en sjees ik naar Tilburg voor een dagje werken.

Avond routine

Mijn avond routine ziet er een stuk relaxter uit. Voordat ik ga slapen maak ik soms met Mike samen nog een avondwandeling met onze hond Broutje en gaan we steenuiltjes (komen veel voor bij ons!) en egeltjes spotten. Daarna kruip ik onder de douche, was ik mijn haar en gebruik ik een heerlijke foam van Rituals. Sinds kort heb ik een nieuwe shampoo en conditioner van het merk Kérastase ontdekt. Ik gebruik de lijn Blond Absolu. Deze shampoo en conditioner zijn passend bij grijs en (geverfd) blond haar. Ik ben helemaal fan van deze twee producten want mijn haar valt hierdoor mooier, lijkt meer volume te hebben en verzorgd mijn haar goed waardoor het minder droog is.

Na het douchen ga ik tien minuten op de Yantra Mat liggen. De Yantra Mat wordt ook wel de spijkermat genoemd. Binnenkort schrijf ik over deze mat een artikel en zal ik jullie er meer over vertellen! Tijdens het liggen op de Yantra Mat zet ik een meditatie aan. Ik vind voor in de avond dankbaarheid meditaties erg fijn. Als afsluiter van de dag breng ik serum en nachtcrème van Ritual of Namaste aan. Het heeft een dikkere maar luchtige structuur en het trekt snel in de huid. Erg fijn, het blijft niet liggen op de huid en blijft ook niet vettig aanvoelen. Daarna laat ik de nachtcrème verder intrekken en lees ik nog voor een kwartier een boek of een tijdschrift. Ik merk naar langer gebruik dat mijn huid een stuk minder onrustig is en mijn huid zachter aanvoelt.

Voor deze samenwerking mocht ik producten uitzoeken van de webshop Salontopper.nl. Het is een webshop met een breed assortiment, kortingen en diverse merken. Ze hebben een breed scala aan haar, huid en verzorgingsproducten. Fijne merken die onder andere te koop zijn, zijn onder andere:

  • Fudge;
  • Kérastase;
  • Invisiboble;
  • Keune;
  • Rituals;
  • L’oréal.

Salontopper.nl levert zowel aan professionals als aan particulieren. Bij salontopper.nl kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gesteld van de nieuwste producten, trends en acties. Zo blijf je altijd op de hoogte en zie je het als eerste! Neem zeker een kijkje, want er zijn voldoende fijne producten om aan je ochtend- en avond routine toe te voegen!

Hoe ziet jouw ochtend/avond routine eruit?

Liefs,
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review van Salontopper.nl

Geef een antwoord

Sluit Menu