5 dingen wat ik graag nog zou willen (aanpakken) in ons huis!

5 dingen wat ik graag nog zou willen (aanpakken) in ons huis!

Sinds april 2020 zijn Mike en ik eigenaren van ons eigen (eerste!) huis. Stapje bij stapje wordt ons huisje steeds mooier. Een huisje opknappen kost veel tijd en geld, maar uiteindelijk is het wel waard! Vandaag deel ik 5 dingen wat ik graag nog zou willen (aanpakken) in ons huis! Lees je mee?

Kunst aan de muur!

Ik zou graag boven de gele fauteuil een schilderij van Mark Raven willen. Een kunstenaar die prachtige schilderen maakt met Amsterdam in de hoofdrol. Het lijkt mij een erg leuk aandenken aan mijn studietijd in Amsterdam. Ik zat regelmatig in de tram en reed zo langs zijn twee winkels, sindsdien zijn de schilderijen niet meer uit mijn hoofd gegaan.

Een stalen servies kast

Ik wil dolgraag een mooie servieskast van Old Basics. Een vriendin van mij heeft er een en ze zijn prachtig om te zien, maar zijn daarnaast ook van goede kwaliteit. Ik heb in de loop der jaren diverse servies items uit het buitenland gespaard, ik zou graag deze mooie schalen en borden willen tentoonstellen in een vitrinekast. Daarnaast is er dan meer ruimte in de keuken, wat ook erg prettig zou zijn!

Het kleinste kamertje van het huis

Als we klaar zijn met de badkamer gaan we verder met het toilet. We hebben dezelfde tegels als in de badkamer en we krijgen een zwart toilet. Ook lijkt het mij erg gaaf om in het toilet een kek behangetje te plakken. In een kleine ruimte mag je best out of the box denken, vind je niet? 🙂

De tuin

Ik ben ontzettend blij met onze voor- en achtertuin! We hebben veel ruimte om plannen te verwezenlijken. In het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het planten van diverse bloemen en fruitboompjes. Het ziet er nu al erg gezellig uit, maar er zijn nog voldoende wensen. Onder andere een pergola voor de druif, een olijfboom, een kastje om groente in te kweken en meer tegels weghalen.

Een nieuwe keuken

We zijn blij dat er een redelijke keuken in zit en dat we de keuken niet nu direct moeten aanpakken, maar in de toekomst hebben we wel de wens om de keuken te verbouwen. Op het moment zit er een witte Ikea keuken in ons huis, ik ben sowieso niet zo erg fan van de kleur wit en met het gebruik is de indeling niet altijd even praktisch. Ik droom van een mooie vintage keuken, of juist een strakke keuken met donkere tinten en gouden accessoires. Als je gaat kijken naar een keuken, zou ik je KeukenHal willen aanraden. Zij bieden goedkope keukens en kwaliteit! De KeukenHal winkels bevinden zich in Tilburg, Heerlen, Roermond en Helmond. Bij KeukenHal wordt er kwaliteit én de laagste prijs geboden. Je kunt een kijkje komen nemen in een van de showrooms. Ook prettig: je hoeft geen aanbetaling te doen, je betaald pas als de keuken wordt geleverd. Tip: KeukenHal heeft ook nog een keuken outlet, hier vind je keukens uit oudere collecties tegen een lagere prijs.

Wat zou jij graag willen aanpakken in je huis?

Liefs,
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu