Mijn favoriete podcasts #2

Mijn favoriete podcasts #2

Ik ben dol op het luisteren van een podcast! Het is voor mij echt een momentje van ontspanning. Tijdens een wandeling, puzzelen, schoonmaken of het tekenen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete podcasts van de afgelopen tijd! Lees je mee?

Over Routines – Arie Boomsma

In de podcast Over Routines gaat Arie Boomsma in gesprek met bijzondere mensen met uiteenlopende levens. De manier hoe Arie in gesprek gaat vind ik erg verhelderend, ik heb de podcast geluisterd waarbij hij in gesprek gaat met Tatjana Almulli. Erg inspirerend! Er staan ook twee podcasts klaar met Badr Hari en Wim Hof (de ice man!). Tipje!

Datevermaak

In datevermaak gaan Lisa, Timo en Lieke in gesprek over daten en de liefde anno nu. Ze nemen je mee in de reis rondom het daten. Iedere aflevering hoor je hoe het hun vergaat in de liefdesjungle. Humortisch, realistisch en open! Ik vind het een erg leuke podcast om tijdens een wandeling te luisteren.

Marlene’s podcast – HSP, HSP-HSS, Intuitie, Vrouwenenergie, Coaching & meer!

Marlene is een coach voor hoogsensitieve vrouwen. In haar podcast deelt ze diverse tools, oefeningen en ervaringen wat je kunt ondersteunen bij het omgaan met je HSP/HSP-HSS. Ik vind dat ze een ontzettend prettige en rustige stem heeft om naar te luisteren. Ze deelt elke keer fijne inzichten waar ik persoonlijk zeker wat aan heb!

Tijd voor de geest

Deze podcast is van flow en museum van de geest (aanrader!). In deze podcast serie komen onder andere kunstenaar, illustratoren, schrijvers, fotografen en wetenschappers aan het woord, allemaal hebben ze een band met museum van de geest. In deze serie wordt figuurlijk een kijkje genomen in hun brein. Ook een leuk feitje: een aflevering begint met een tune van Spinvis, om even tijd te maken voor je eigen geest.

Ik heb nog veel meer tips, maar die wil ik met jullie de volgende keer delen in deze rubriek. Als jij nog zelf tips hebt voor een inspirerende podcast, laat het mij en anderen weten. 🙂

Luister jij graag een podcast?

Liefs,
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu