Verwen jezelf met een weekendje weg bij Maashof in Venlo!

Verwen jezelf met een weekendje weg bij Maashof in Venlo!

In Nederland zijn er ontzettend veel prachtige plekjes. Nu corona al een langere tijd gaande is zijn we meer onderweg in ons eigen land. In het artikel van vandaag wil ik jullie laten kennismaken met hotel Maashof in Limburg en geef ik je leuke tips om te doen in de omgeving! Lees je mee?

Hotel Maashof is een luxe hotel in Limburg. Het bevindt zich in de stad Venlo. Afgelopen zomer ging ik naar Maastricht en reden we door Limburg heen, wat een mooie provincie! Ik kreeg daar echt het vakantiegevoel omdat de omgeving heuvelachtig is. Naar mijn mening is de provincie Limburg een erg leuke provincie om een weekendje heen te gaan. Wil je goedkoop overnachten in Venlo? Dan ben je bij Hotel Maashof aan het juiste adres.

Hotel Maashof Venlo is gemiddeld beoordeeld met een 9,0! Het bevindt zich in een prachtige omgeving midden in de natuur. Vanuit de hotelkamer heb je uitzicht over een viertal forellenvijvers. Waardoor je jezelf in een oase van rust onderdompelt. Als je een kamer wil boeken kun je kiezen uit een comfort, deluxe kamer of een suite. Alle drie de kamers zijn luxe en comfort staat centraal.

Naast dat je bij Hotel Maashof Venlo heerlijk kunt overnachten, hebben ze ook in de omgeving leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld met een groep vrienden, familie, of met zijn tweetjes een e-chopper tour doen! Dit allemaal volledig corona proof. Een erg leuke manier om te genieten van de natuur en de omgeving.

Daarnaast zijn er ook nog andere leuke uitjes:

  • Maak een stadswandeling door het centrum van Venlo én als het kan kun je er een shopping trip van maken!
  • Bij het hotel liggen vier forellenvijvers. Vanuit het hotel kun je ook forelvissen en na afloop genieten van een BBQ. Erg leuk nu het voorjaar eraan komt!
  • Hotel Maashof bevindt zich in een natuurgebied waar voldoende wandelroutes zijn. Op de website bevinden zich een aantal tips voor een wandelroute, neem een picknickmand mee en geniet van een wandeling. Ontspanning gegarandeerd.
  • Designer outlet Roermond is ongeveer 25 minuten rijden. Je kunt daar allerlei merken met korting shoppen!
  • Daarnaast als het allemaal weer mag kun je ook een dagje vertoeven bij attractiepark Toverland. Hopelijk kan dit snel allemaal weer :-).

Als je binnenkort een weekendje weg wilt om lekker bij te komen zou ik je hotel Maashof willen adviseren! Onder in het artikel bevinden zich nog sfeerfoto’s van hoe het hotel eruitziet, daarnaast kun je hier een sfeervideo zien zodat je een goed beeld krijgt van het hotel.

Zou jij hotel Maashof willen bezoeken?

Liefs,
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu