Dankjewel 2020!

Dankjewel 2020!

Happy 2021! Wat gezellig dat je er in het nieuwe jaar alweer bij bent! Het is voor mij een traditie om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het jaar 2020 is een gek jaar geweest met veel verandering, zowel groots in de wereld, maar ook op persoonlijk vlak. In dit artikel neem ik jullie mijn mijn belevingen en ervaringen in het jaar 2020.

Het jaar 2020 begon met een prachtige stedentrip naar het mooie Marrakech, wat een heerlijk begin van het jaar! De zon opzoeken in januari, iets wat ik graag in de toekomst vaker zou willen doen, want wat deed het mij goed. Marrakech had ook direct mijn hart verkocht, de kleuren, geuren en prachtige details!

In maart begon de lockdown, corona verspreidde zich over de hele wereld. Ik wist nog dat ik dacht: het zou heus Nederland niet treffen, maar helaas toch wel. In het begin maakte ik erg nog grapjes over, en associeerde ik corona met het biertje, maar niet met een virus wat in de toekomst wereldwijd verspreid zou zijn. Mijn werk viel deels weg, en ik werkte twee dagen in de week in plaats van vier. Al het contact ging via beeldbellen, wat ontzettend wennen was. Daarnaast had ik juist toen extra tijd om aan mijn scriptie te werken. Ik probeerde de situatie zo veel mogelijk positief te benaderen en het beste eruit te halen.

Zo heb afgelopen jaar goed voor mezelf gezorgd! Ik ging extra vroeg uit bed om om zeven uur in de ochtend een boswandeling te maken met mijn daddy, las ik meer dan 40 boeken, maakte ik veel wandelingen en luisterde ik diverse podcasts. En ten slotte ontdekte ik nieuwe kanten en hobby’s van mezelf: koken, tuinieren, bakken…

2020 was het jaar waarin een grote wens in vervulling kwam: een eigen koophuis! In april kregen we de sleutel van ons eerste prachtige koophuis. Hard werken wordt beloond! We zijn momenteel druk bezig met de verbouwing van onze badkamer, maar uiteindelijk wordt het echt wel wat. Ik veel geleerd op het gebied van verbouwen: kitten, plafonds eruithalen, tegels slopen.. dankzij mijn schoondaddy die onze leermeester is 😉

Daarnaast heb ik met bloed, zweet en tranen mijn opleiding GGZ-agoog behaald! Op het moment dat ik hoorde dat ik geslaagd was viel er een grote last van mijn schouders. De laatste loodjes wegen het zwaarst en dit was ook zeker het geval. Uiteindelijk heb ik mijn scriptie met een herkansing gehaald. Er was geen feestje of een diplomering. Ik heb uiteindelijk mijn diploma aan de balie kunnen ophalen. Helaas, maar wel noodzakelijk.

In de maand Juli zijn we officieel in ons huis getrokken en ben ik verhuisd naar Breda. De verhuizing was wat vervroegd aangezien we onze lieve hond Broutje hebben geadopteerd uit het asiel! Broutje is op dit moment ongeveer vijf maanden bij ons en het is een lieverd. Je krijgt zoveel liefde en plezier van een hond. Daarnaast heb ik samen met broutje prachtige natuurgebieden rondom ons huis kunnen ontdekken.

Ten slotte ben ik geswitcht van baan, er waren veel veranderingen dit jaar! Ik ben gaan werken bij een GGZ-instelling als casemanager, een functie wat ik al een langere tijd wilde gaan bekleden. Ik heb voldoende uitdaging en ik moet nog ontzettend veel leren, maar ik vind het een toffe functie waar ik ook mijn ei in kwijt kan. Daar was ik ook vooral naar opzoek.

Mag 2021 gevuld zijn met liefde, positiviteit, kleine geluksmomenten en natuurlijk gezondheid! Ik wens jullie een prachtig 2021.

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een jaar heb jij gehad! Zo bizar ook hoe snel dingen veranderd zijn. Ik herinner me je heerlijke zonnige foto’s nog. Nu is dat ondenkbaar, dat je zo’n reis zou maken. Ik wens je een prachtig 2021, in jullie heerlijke eigen huis, met veel gezondheid en geluk.

Geef een antwoord

Sluit Menu