Krijg de herfst sfeer te pakken! Ik geef je 4 tips.

Krijg de herfst sfeer te pakken! Ik geef je 4 tips.

De herfst is mijn meest favoriete seizoen, de prachtig kleuren, de bladeren die van de bomen afvallen en vooral de gezelligheid. Niet iedereen, is zoals mij, een grote fan van de herfst. Vandaag deel ik je een aantal fijne tips om te gaan genieten van dit heerlijke seizoen!

Tover je telefoon om!

Een kleine aanpassing maar oh zo gezellig! Geef je telefoon een nieuwe make-over en update je achtergrond tot een leuke herfstprint of illustratie. Of kies voor een warme oranje, groen of rood tint. Love it!

Ga erop uit om te fotograferen

Herfst is het seizoen wat ontzettend fotogeniek is. Fotograferen is een fijne activiteit/hobby om ontspanning tijdens drukke dagen te vinden. Ik hou ervan om met een fotocamera te fotograferen. Tegenwoordig kan het ook heel erg goed met je telefoon. De iPhone telefoons zijn hier altijd uitermate geschikt voor. Afgelopen woensdag zijn er maar liefst vier nieuwe iPhones uitgebracht: iPhone 12, iPhone 12 pro, iPhone 12 pro Max en ten slotte de iPhone 12 Mini. Vanaf vrijdag 16 oktober kun je een iPhone 12 pro kopen als los toestel. Ik ben altijd fan van de iPhone toestellen en ik vind ze erg prettig in gebruik!

Omring jezelf in de natuur

De natuur is de perfecte plek om de herfst sferen in je op te nemen. Spendeer een middag in het bos, ga naar een park in de buurt, of maak een wandeling door de stad heen. Ik kan er onwijs van genieten om de prachtige kleuren die de herfst je biedt te bewonderen. De natuur, of de sfeer in de stad kan een hele andere sfeer weer krijgen.

Maak je huis gezellig!

En mijn laatste tip: maak je huis gezellig! Nu de herfst is aangebroken, het meer regent en de dagen korter zijn. Als je thuis komt van een werkdag is het extra fijn als je in een knus huis thuiskomt. Ik vind een fijne sfeer ontzettend belangrijk. Dit houdt voor mij in: kaarsjes, diverse materialen, warme kleuren en planten. In de herfst besteed ik extra veel aandacht aan een opgeruimd en een gezellig huis.

Hou jij ook van de herfst?

Liefs,
Evelien


Deze post heeft een reactie

  1. Nee, ik houd niet van herfst. Maar ik had voor mezelf een lijstje gemaakt van foto’s die ik deze herfst wilde maken. Dat hielp om (nog) bewuster om me heen te kijken. En ja, dan heeft de herfst toch echt wel z’n mooie kanten.

Geef een antwoord

Sluit Menu