Mijn favoriete hotspots in Breda

Mijn favoriete hotspots in Breda

Ik woon alweer bijna een maand in mijn nieuwe woonplaats: Breda! Breda had mede mijn hart gestolen door het prachtige centrum met vrolijke en unieke winkeltjes. Vandaag wil ik met jullie een aantal van mijn favoriete hotspots delen, voornamelijk op mode en interieur gebied, maar ook al een aantal food hotspots. Lees je mee? 🙂

Casa Maria – Ginnekenweg 71

Casa Maria stond al een langere tijd op mijn wensenlijstje om te bezoeken. Casa Maria bevindt zich in een erg gezellige straat nabij het centrum: Ginnekenweg! Ik kende deze straat nog niet en ontdekte allemaal leuke winkeltjes. Casa Maria is een winkel waar je direct vrolijk wordt, allemaal mooie producten uit allerlei landen, zo heb ik prachtige schaaltjes uit Mexico meegenomen en een buitenkleed uit India. De kleuren komen op je af! Heerlijk, daar wordt ik blij van.

Pastis – Ginnekenweg 83

We blijven even in de Ginnekenweg, daar ontdekte ik Pastis. Een klein gezellig winkeltje waar direct het vakantie gevoel je bekruipt. Ze verkopen er heerlijke delicatessen en fantastische interieur accessoires.

HIP&GO – Ginnekenweg 314

HIP&GO bevindt zich in de wijk Ginneken. De wijk Ginneken is überhaupt ook erg leuk om heen te gaan! Gezellige restaurantjes en terrasjes en ook leuke winkeltjes. Bij HIP&GO hebben ze prachtige bohemian interieur accessoires maar ook kleding stukken.

Souk Breda – St. Janstraat 25

In het hart van de binnenstad waan je jezelf in Marokko. Souk Breda is recentelijk geopend. Je kunt er prachtige Marokkaanse accessoires kopen (geïmporteerd uit Marokko!) en heerlijke Marokkaanse lekkernijen. De verse Jasmijn thee is bij mij groot favoriet.

Daarnaast is Dille& Kamille een winkel waar ik graag kom, het is zo’n luxe om deze fijne winkel in eigen stad te hebben. Maar homestock en Sissy-Boy ook niet te vergeten. Voor een gezellige lunch kan ik je Jan & Alleman, Puick, Lokaal Flipse en de Pasta Kantine aanraden. Er zijn genoeg gezellige en leuke plekjes in Breda!

Ben jij wel eens in Breda geweest?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Volgens mij ben ik alleen een keer in Breda geweest om te schaatsen. Misschien toch eens met een vriendin ook wat van die leuke andere plekken bezoeken;).

Geef een antwoord

Sluit Menu