3 dingen wat ik ontzettend leuk vind om te doen nu we een eigen huis hebben!

3 dingen wat ik ontzettend leuk vind om te doen nu we een eigen huis hebben!

Afgelopen weekend ben ik officieel verhuisd naar Breda. We zijn over! De laatste maand zal ik heen en weer gaan rijden voor mijn werk in Gouda. Op mijn instagram hebben jullie misschien voorbij zien komen dat er een viervoeter bij ons is aangesloten, daar vertel ik jullie binnenkort alles over! 🙂 Nu we op onszelf wonen ontdek ik een aantal dingen wat ik onwijs leuk vind (en zozeer niet verwacht had!). Vandaag deel ik ze met jullie. Lees je mee?

Koken

Iets wat ik niet had verwacht.., maar wat vind ik koken leuk om te doen! Ik heb een paar fijne kookboeken in de keuken staan en ik probeer regelmatig nieuwe recepten uit. Het kookboek Italië van Onno Kleyn is groot favoriet, maar ook zeker de kookboeken van Chickslovefood (easy én super lekker!). Zo meteen als de meubels komen en we aan een ‘normale’ eettafel kunnen zitten vind ik het nog feestelijker om wat lekkers op tafel te zetten. Naast fysieke kookboeken is de website van Allerhande en LekkerSimpel een favoriet, naar mijn mening ideaal voor de doordeweekse werkdagen.

Meubels uitzoeken en het huis inrichten

Wat een feestje vind ik het om het huis in te richten! Samen met Mike heb ik meubels uitgezocht bij Pronto Wonen en Homestock. Allebei houden we van kleur en items met een funky randje. Standaard komt niet in ons woordenboek voor. Als je op dit moment het niet prettig vindt om in fysieke winkels te gaan winkelen kun je ervoor kiezen om online te winkelen. Bij Perfecthomeshop.eu heb je prachtige meubels, daarnaast zijn de meubels betaalbaar en wordt het snel geleverd in Nederland en België. Ons TV meubel komt van Homestock, maar bij Perfecthomeshop.eu heb je ook moderne en trendy TV meubels. De moeite om een kijkje te nemen!

Tuinieren

Allebei mijn ouders hebben groene vingers. Ik ben opgegroeid met veel planten om mij heen en mijn ouders hebben een lange tijd een volkstuin gehad. Ik ben dol op bloemen, dieren, insecten in de tuin en mooie planten, maar ik had niet verwacht zelf groene vingers te hebben. Het werkt voor mij erg ontspannend om mooie planten in de tuin te zetten en de tuin te onderhouden. Een tuin vol mooie planten én dieren geeft mij direct een geluksgevoel!

Heb jij nieuwe interesses ontdekt toen je op jezelf ging wonen?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Leuk om te lezen. En wat is het heerlijk als je kunt genieten van koken. Het komt toch nogal regelmatig terug;).

Geef een antwoord

Sluit Menu