Mijn favoriete meditaties

Mijn favoriete meditaties

Mediteren is een self-care activiteit wat in mijn dagelijks leven verweven is. Door te mediteren ben ik mij meer bewust van mijn stemming, stressoren en leer ik om in het hier- en nu te zijn. Mediteren is een fijne manier om een moment self-care in te lassen in de dag, als ik het nu een dag niet doe, mis ik het zelfs! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete meditatie (tools).

Meditation moments

De app die ik dagelijks gebruik is meditation moments. Deze app is zo ontzettend prettig! Je betaald 38 euro per jaar om deze app te kunnen gebruiken, maar het is helemaal dubbel en dwars waard. Bij de app kun je diverse meditaties uitoefenen: ochtend meditatie, voor het slapen gaan, visualisatie, korte breaks, of een inspirerende meditatie. Je kunt zelf kiezen welk tijdsbestek je prettig vindt, het kan zijn van 4 minuten tot 30 minuten. Je hebt hier zelf helemaal de keuze in.

Happinez 4 minuten meditatie

Happinez is een van mijn favoriete tijdschriften. De Happinez vind ik ontzettend inspirerend. Tevens delen ze online allerlei video’s, maar ook korte meditaties. Op hun YouTube kanaal delen ze 4 minuten meditaties. Een fijne manier om te starten met mediteren en/of een korte break te hebben.

VGZ mindfulness app

Een bekende, maar erg fijne gratis app: de VGZ mindfulness app. Het is een fijne app om te proberen of mindfulness iets voor jou is. Je hebt er diverse oefeningen tussen staan: ademhalingsoefeningen, body scan, of een wandelmeditatie.

Diverse meditaties op YouTube

Ten slotte staan er erg fijne meditaties op YouTube, onder andere van Tijn Touber, Commit Happiness of van HSP coach Jolanda Kramer.

Mediteer jij graag?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Ik doe het nooit, maar die vier minuten klinken voor mijn ongeduldige ik nog wel acceptabel;).

Geef een antwoord

Sluit Menu