Geluksmakers | Scriptie ingeleverd, nieuwe baan en rust vinden met mediteren #71

Geluksmakers | Scriptie ingeleverd, nieuwe baan en rust vinden met mediteren #71

De afgelopen tijd stond ik bewust stil bij fijne momenten van de dag. Dagelijks schrijf ik ze op in mijn dankbaarheid boekje. Vandaag wil ik weer een aantal fijne geluksmakers met jullie delen, van grotere dingen tot kleine eyeopeners. Lees je mee?

Mijn moeder die uitspreekt dat ze trots op me is. Zo lief om te horen.

Op mijn werk, naar mijn mening fijne gesprekken voeren en te horen krijgen dat ik mensen goed hebt geholpen. Krijg ik zoveel energie van!

Gisteren had ik een tweede sollicitatie gesprek bij GGZ-Breburg in Tilburg voor de functie casemanager. En ik ben aangenomen! Het gesprek verliep erg prettig en ik heb er een ontzettend goed gevoel bij.

Überhaupt probeer ik op dit moment naar mijn gevoel te luisteren en woorden te geven aan mijn gevoel. Het werkt zo verfrissend.

Dagelijks draag ik een ketting die mij eraan herinnerd om niet continu de lat zo hoog te leggen en dat fouten maken mag. Als ik merk dat ik weer in oude patronen terugval, hou ik kort de ketting vast en vaagt het gevoel weg.

Mijn opa en oma die op afstand kwamen kijken bij ons nieuwe huisje en bleven eten. Ik vond het zo leuk om voor ze te koken. <3

Met mama een wandeling maken na een drukke dag, een erg fijne manier om je hoofd leeg te maken.

Genieten van een vers bosje anjers in mijn vrolijke aardbeien vaas.

Op mijn vrije dag genieten van het zonnige weer en een goed boek.

Inventariseren voor meubels in het huis. Ik zag zoveel moois!

Mijn vriend die een ontzettend lieve uitspraak met mij deelde. Ik werd er helemaal verlegen van.

Het egeltje in onze tuin. Ze is zo schattig!

Ik heb mijn scriptie ingeleverd en ik heb er redelijk vertrouwen! Ik vind het fijn hoe ik er nu in sta: als ik het haal, is het fantastisch en als ik nog wat dingen moet aanpassen is het zo. Het is zoals het is.

Dagelijks mediteer ik, soms twee keer per dag. Het werkt voor mij zo rustgevend.

Kleuren uitzoeken voor ons huis, het wordt zo sfeervol!

Onze lieve buurkindjes groeten heel de tijd met: hoi buurvrouw en buurman! Zo schattig.

De geur van de regen.

Een nieuwe hobby ontdekken: koken!

Boodschappen doen vind ik echt een feestje, ik kom graag bij de lokale winkeltjes zoals de Turkse slager of de groenteboer. Daar kun je de heerlijkste producten kopen.

In de tuin van ons nieuwe huis zijn continu vogeltjes. Ik heb een voederhuisje neergezet, zo kwamen er al musjes, eksters en duiven snoepen van de snackjes. De vogeltjes in de tuin werken zo rustgevend.

Samen met mijn beste vriendinnetje en haar vriend een heerlijke oplaad avond hebben. We hadden hele fijne gesprekken en ik nam een klein aardigheidje voor haar mee. Haar enthousiasme en dankbaarheid vond ik zo fijn!

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? <3

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een prachtige geluksmakers weer. Zo lief ook, die eerste. En nogmaals van harte met je baan!

Geef een antwoord

Sluit Menu