3x waarom illustraties mij zó blij maken!

3x waarom illustraties mij zó blij maken!

Ik kan als een klein kind zo blij worden van een prachtige illustratie of een vrolijk prentenboek. In Londen hadden ze een waanzinnige afdeling met kinderboeken, ik heb toen twee prachtige prentenboeken meegenomen (Je kunt ze hier bewonderen!). Als ik mijzelf snel wil opvrolijken bekijk ik Pinterest of mijn verzameling prentenboeken in mijn boekenkast. Vandaag deel ik een aantal vrolijke illustraties en 3 redenen waarom ik illustraties zo leuk vind!

Kleur kleur en nog eens kleur!

Vaak komen er allerlei vrolijke kleuren naar voren in illustraties. Kleuren maken mij überhaupt erg blij. Het geeft direct mijn stemming een grote boost, kleuren als geel, rood, blauw, groen.. I love it!

Fantasie

Bij illustraties kan ik mijn fantasie op de losse loop laten. Ik kan helemaal beelddenken en allerlei dingen erbij verzinnen. Daarnaast vind ik de ‘leventjes’ in illustraties er ontzettend leuk en ontspannen uitzien. Ik wordt er zelfs helemaal ontspannen van als ik er naar kijk. 🙂

Inspiratie

Ten slotte brengen illustraties mij een hoop inspiratie voor zowel mijn persoonlijke leven als voor mijn blog! Als ik dan illustraties zie krijg ik vaak allemaal leuke ideeën, of krijg ik zelf zin om een wandeling te maken in de natuur of te gaan schilderen.

Wordt jij ook zo blij van illustraties? Vandaag wil ik je wat vrolijker maken met deze leuke illustraties!

Wordt jij ook altijd zo blij van illustraties? <3

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Mooie illustraties in deze blog. Ik kijk normaal eigenlijk nooit naar illustraties. Ik ben een echte ‘lettervreter’ en zie vaak wel dat er illustraties zijn, maar zou je echt niet kunnen vertellen wat er dan op staat. Ik sla ze gewoon over…

Geef een antwoord

Sluit Menu