Mijn wishlist voor Marrakech!

Mijn wishlist voor Marrakech!

Yay! Als jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig naar Marokko. Vriendjelief en ik verblijven vier dagen in de bruisende stad Marrakech. Ik ben geënthousiasmeerd door de vele verhalen, en de reisverslagen die ik heb gelezen. Naast de cultuur leren kennen, en dingen bezichtigen wil ik ook graag dingen shoppen! Vandaag deel ik mijn wishlist met jullie.

Ik kreeg als tip om een lijstje te maken met dingen wat je graag wilt scoren. Marrakech staat natuurlijk bekend als een prachtig shop paradijs. Mij kennende zal ik dit ook zeker niet ontkennen. Om voor mijzelf wat structuur aan te brengen, en er voor zorgen dat mijn koffer niet meer het vliegtuig in mag heb ik voor mijzelf een wishlist opgesteld.

1. Een Marokkaanse lamp

De Marokkaanse lampen vind ik prachtig. Het lukt niet om een hele grote lamp mee te nemen, maar ik wil op zoek gaan naar een kleine staande lamp. Wat mij betreft de perfecte souvenir om mee te nemen uit dit prachtige land.

2. Plaid

Een plaid voor op mijn bed, of op de toekomstige bank staat ook zeker hoog op mijn lijstje. Een leuke souvenir die je goed in je interieur kunt combineren, daarnaast wordt je door dit prachtige item continu herinnerd aan je vakantie.

Bron: Pinterest

3. Kussen hoezen

Het is een beetje een traditie om op vakantie een kussenhoes aan te schaffen. In Griekenland had ik diverse met katten erop, super schattig. Mij lijkt het ook leuk om diverse kussenhoezen te scoren in vrolijke kleuren. Daar maak je mij heel blij mee. 🙂

4. Typische gekleurde schaal

Natuurlijk mag een typische Marokkaanse vrolijk gekleurde schaal niet ontbreken. Een sierlijk product wat zeker van pas komt in mijn uitzet. Een schaal is natuurlijk handig in de keuken, maar lijkt mij ook prachtig voor aan de muur.

5. Leren tas

Ik ben dol op tassen, en een echte leren tas staat dan ook hoog op mijn wishlist. Volgens mij kun je je hart ophalen in Marrakech als tassen liefhebber. Voor mij de ideale en blijvende souvenir.

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op souvenir shoppen, zo heb ik al een groot deel voor mijn uitzet geshopt in Griekenland, hier kun je de shoplog zien. Van vriendjelief heb ik centjes gekregen voor mijn verjaardag om te shoppen in Marrakech. Super leuk!! Als jullie het leuk vinden deel ik een Marrakech shoplog na onze trip. 🙂

Zijn jullie weleens in Marokko geweest?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik ben er nooit geweest, maar wat ik zo gaaf vind aan jouw wishlist is dat in je (toekomstige) huis heel veel terug te vinden gaat zijn van de landen die je hebt bezocht. Heel erg mooi vind ik dat. Dan heb je én een mooie, unieke inrichting én van de landen die je bezocht hebt een mooi aandenken. Ben erg benieuwd naar al je aankopen, maar die ga je vast nog wel met ons delen;).

Geef een antwoord

Sluit Menu