Leesvoer | Een beter leven, hoe dan? – Fredrike Bannink

Leesvoer | Een beter leven, hoe dan? – Fredrike Bannink

Tijd voor een nieuw boek in mijn ‘leesvoer’ rubriek! In samenwerking met Boom Uitgevers Amsterdam mocht ik een aantal psychologie boeken ontvangen. Met plezier heb ik ‘Een beter leven, hoe dan?’ gelezen. Een boek wat mij nieuwe inzichten boodt, en wat ik met veel plezier heb gelezen. Vandaag schrijf ik een review over dit boek! Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker mee.

We zijn in Nederland gezonder en rijker dan ooit. We hebben meer te besteden, leven langer, zijn beter opgeleid en hebben vaker werk. Is dat gelukkige leven alleen afhankelijk van je levensomstandigheden? Niet iedereen met een leuke baan, een goede gezondheid en een fijn gezin is toch gelukkig? Hoe kunnen we het beste uit onszelf en anderen halen?

Fredrike Bannink haakt op dit onderwerp in in het boek: ‘Een beter leven, hoe dan?’. In het boek maakt Fredrike gebruik van de positieve psychologie. Tegenwoordig hebben we overal iets voor, en zijn er diverse mogelijkheden. Maar hoe zorg je ervoor dat je je gelukkig voelt, en dit gevoel aanhoudt? In dit boek worden er diverse handvatten gegeven om een plezierig, en succesvol leven kunt ervaren.

In het boek wordt gebruik gemaakt van de vijf sterren strategie. Dit wordt ook wel het beter leven kenmerk voor mensen genoemd. In elk hoofdstuk staan er vijf toepassingen die je direct in de praktijk kunt uitvoeren om meer geluk in je leven te laten schemeren. Ik zal nog niet de vijf sterren strategie verklappen.. 🙂

Ik ben erg enthousiast over dit boek! Het is compact, inspirerend beschreven, en het nodigt je uit om in de praktijk toe te passen. Daarnaast is het boek rijk geïllustreerd, en op een plezierige en uitnodigende manier vorm gegeven. Het is stof die blijft hangen, en wat je tot nadenken zet.

Een beter leven, hoe dan? Is verkrijgbaar voor 17,50 bij Boom Uitgevers.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit boek?

Liefs,
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een mooi boek zeg. Het is denk ik niet mijn soort boek, hoewel de titel me erg aanspreekt. Ik vind vooral de illustraties prachtig. Die zou je zo in een lijstje hangen.

  2. Deze klinkt heel erg interessant! Wat een mooi boek met een mooie vormgeving. Die ga ik zeker even onthouden!

Geef een antwoord

Sluit Menu