Hotspot | Marrakech, Bakchich café

Hotspot | Marrakech, Bakchich café

Yay! Het is tijd voor een nieuwe hotspot, niet in Nederland, maar in Marokko. Vandaag wil ik jullie de hotspot Bakchich café laten zien. Deze stoere en moderne hotspot werd aangeraden in de reisgids van time to Momo, en bleek erg dichtbij onze riad te zitten (maar 2 minuten lopen, wat een geluk!). Vandaag laat ik jullie het Bakchick café zien!

Vrolijk interieur

Bakchick café heeft een vrolijk interieur! Het restaurant heeft een hippe uitstraling. Ze maken gebruik van bijzondere kleuren, muurschilderingen, en een gerecyclede muur van allerlei verpakkingen. Ik werd helemaal vrolijk van deze gezellige inrichting!

Diversiteit aan gerechten

De menukaart was bescheiden, maar ze hadden een diversiteit aan gerechten. Mike had gekozen voor een tajine met allerlei groenten, en ik koos voor een salade. Je kreeg vanuit het huis een broodje, en heerlijke olijven erbij. Het eten vult goed, want we kregen het bijna niet meer op.

Hartje centrum en spotgoedkoop!

Bakchick café bevind zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van het beroemde plein Djemaa el Fna. Als je Rue Riad Zitoun el Jdid uitloopt, kom je terecht in de souks. In het hartje van Marrakech dus! Het restaurant bevindt zich aan een drukke winkelstraat waardoor je ook kan genieten van de sfeer die zich buiten het restaurant bevindt. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en gastvrij, en is het eten spotgoedkoop, maar ontzettend lekker!

Adres gegevens:
Rue Riad Zitoun el Jdid, Marrakesh 40000, Marokko
Dagelijks van 09:30 tot 22:30.

Zou jij graag naar Marrakech willen?

Liefs,
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Heel sfeervol. Veel te druk om bijvoorbeeld je huis zo in te richten, maar daarom juist zo leuk om er te gaan eten.

Geef een antwoord

Sluit Menu