Geluk makers | Tof pakketje, vogels horen zingen, en spontaan feestje! #66

Geluk makers | Tof pakketje, vogels horen zingen, en spontaan feestje! #66

Het is tijd voor een nieuw lijstje met geluk makers. Tegenwoordig schrijf ik dagelijks mijn geluk makers in mijn eigen mini dagboek op. Hierdoor lukt het mij beter om stil te staan bij de kleine geluksmakers. Ik werd onder andere blij van een tof pakketje met allerlei interessante psychologische boeken, vogels die ik hoorde zingen in het park, en een aantal spontane feestjes met vrienden.


In de avond tijd voor mezelf nemen en de Happinez lezen. Zo’n inspirerend en fijn tijdschrift. 
 
De regen op het dak horen tikken terwijl je net naar bed wilt gaan. Dit vind ik altijd een van de fijnste manier om in slaap te vallen. Genieten!
 
Mike die een heerlijk flesje rode wijn voor me haalt. 
 
Spontaan een avondje met Charlotte en onze lieve boyfriends een avondje cocktails drinken, en dansen op te leuke muziek. 
 
Avondje op de bank spenderen met mama, quality time. 
 
Een luxe notitieboekje kopen om dagelijks mijn geluksmakers in op te schrijven. Het is al een feestje om het boekje erbij te pakken. 
 
Op mijn werk eigen kwetsbaarheden durven delen. Je merkt dat je hierdoor veel beter de verbinding met elkaar kunt aangaan. Blijft altijd spannend hoe iemand reageert, maar het is zeker de moeite waard. 
 
De film the joker zien in de bioscoop, wat een bijzondere en super indrukwekkende film. Ik heb zitten lachen (vooral om zijn lach) maar daarnaast ook zeker een traantje gelaten. 
 
Op zaterdag avond spontaan samen met Mike en mijn ouders uiteten gaan, en de leukste gesprekken hebben. Love it!
 
Tijdens het kijken van the walking dead, op de bank hangen en leunen op Mike zijn schouder. 
 
Terwijl ik dit artikel schrijf zit Cato continu om mij heen te wandelen, aandacht te vragen en kopjes te geven. Daar wordt ik zo blij van. 
 
De puzzel die ik in Londen had gekocht heb ik eindelijk van de week kunnen afmaken. Ik heb het puzzelen weer helemaal ontdekt, en het werkt zo ontspannend. 
 
Nadat iedereen was vertrokken van mijn verjaardagfeestje gingen Mike en ik nog buiten in de regen dansen op héérlijke Spaanse muziek, onder het genot van een heerlijk wijntje. 
 
Sinds drie weken heb ik een abonnement op de bibliotheek. Het geeft weer helemaal een jeugdig gevoel, aangezien ik vroeger ook altijd dolgraag bij de bibliotheek kwam.  
 
De bladeren die allerlei mooie kleuren aannemen. Prachtig!
 
Sinds kort heb ik helemaal podcasts ontdekt, ik vind het ontzettend inspirerend om ze te beluisteren. De podcasts van omdenken zijn van mij groot favoriet. 
 
Buiten mijn comfort zone stappen en allerlei nieuwe dingen leren op mijn werkplek: zo leidde ik een spannend gesprek, en geef ik wekelijks psycho-educatie. 
 
Jarig zijn! Ik word altijd ontzettend blij van alle lieve berichtjes. 
 
Mike had dit jaar weer een heel raadsel in elkaar gezet, na drie uur wist ik eindelijk de oplossing. En in het raadsel stond ook het cadeau verstopt: we gaan samen een weekendje naar keuze weg!
 
Nog een spontaan avondje stappen met Mike zijn vrienden bij een geweldig 80’s, 90’s en zero’s feestje. 
 
Meer zicht krijgen hoe mijn scriptie eruit gaat komen te zien. Het lijkt allemaal wat duidelijker te worden! 🙂
 
Genieten van de prachtige stad Amsterdam. Ik geniet nog volop van mijn laatste jaartje studeren in deze pracht stad. 
 
Ik kreeg een ontzettend tof pakketje binnen van Boom Uitgeverij, allerlei toffe psychologisch boeken die ik mag lezen, en natuurlijk ga reviewen voor mijn blog. Daarnaast staat er nú een leuke winactie online op mijn instagram
 
Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? 
 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Toch fijn dat ik niet de enige ben met een enorme liefde voor notitieboekjes;). Heerlijke blijmakers weer. Ik werd het meest blij van de zon, de afgelopen dagen.

  2. Wat een mooi lijstje! Van Amsterdam kan ik ook altijd enorm genieten. Dat blijft een heel mooie stad. Wat lief, dat cadeautje van je vriend! En extra leuk dat je vriend de verrassing in een raadsel had verstopt.
    Wat mooi trouwens dat je op je werk ook je eigen kwetsbaarheid durft te laten zien. Dat vind ik zelf juist heel waardevol als ik met een coach of therapeut praat.

Geef een antwoord

Sluit Menu