Autumn shows us how beautiful it is to let things go

Autumn shows us how beautiful it is to let things go

Bewust zijn in het hier en nu. De herfst wakkert dit aan. Bladeren vallen van de boom, kleuren die tevoorschijn komen, en de natuur die veranderd. De veranderingen betreft de seizoenen, en vooral de herfst, laat zien hoe mooi het is om dingen los te laten. Tijdens het fotograferen van mijn outfit, genoot ik zo van al het moois om mij heen! Je wordt weer even wakker geschut wat voor mooie lessen je van de seizoenen kunt leren.  Vandaag wil ik jullie een van mijn favoriete herfst outfit laten zien.

Shop your shape, not your size!

In deze outfit post draag ik een aantal nieuwe items. In samenwerking met HappySize mocht ik een aantal leuke items uit de nieuwe herfstcollectie ontvangen. Tegenwoordig draag ik graag lange jurken. Naar mijn mening past het goed bij mijn figuur, en lengte. Dit prachtige jurkje van Sara Lindholm  heeft een prettige stretch stof, en is gemaakt van transparant mesh materiaal. Tevens bevindt zich er een soepel vallend onderjurkje onder. Dierenprints zijn helemaal hot, en naar mijn mening niet weg te denken in je kledingkast! 
Wat vinden jullie van de outfit? 
Liefs, 
Evelien
*In samenwerking met HappySize 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Mooie outfit. Lijkt me ook lekker zitten. En wat een prachtig portret is die laatste foto geworden!

  2. Wat zie je er mooi uit! Stoer en vrouwelijk tegelijk! Echt een mooie outfit en ook prachtige herfstfoto's van jou!

Geef een antwoord

Sluit Menu