5 manieren waardoor je de herfst vrolijk door komt!

5 manieren waardoor je de herfst vrolijk door komt!

De dagen worden korter, de zon wordt eerder ingeruild voor de maan, en de kleurrijke bladeren laten zich los van hun takken en nemen een plekje in op de grond. De maand Oktober is aangebroken, en dit houdt in dat de herfst is begonnen! Voor mij is het een van mijn favoriete seizoenen. Heb jij moeite het najaar, en ervaar je nu al heimwee naar de zomer toe? Vandaag deel ik vijf manieren waardoor je de herfst vrolijk door komt.

1. Omring jezelf met de natuur

De natuur is in de herfst naar mijn mening op zijn mooist. De prachtige warme kleuren die naar voren komen, de paddenstoelen die een plekje innemen in de natuur, en de bossen die zich vullen met de mooie bladeren op de grond. De natuur heeft een rustgevend effect. Ik kan er ontzettend van genieten als ik een wandeling maak door de natuur heen. De buitenlucht, de geluiden die je kunt bewonderen.. Om vrolijk van te worden. 

2. Tijd om te cocoonen 

In de herfst is het tijd om avonden op de bank te cocoonen. Jezelf omringen met kaarsen, pak een goed boek, of geniet van een fijn tv-programma. Creëer de hygge thuis! Voor mij is een herfstige avond thuis niet geslaagd zonder een goed leesboek, een lekkere kop herfstige thee, en de regen die tegen de ramen tikt. 
Heb je geen zin om jezelf onder te dompelen met een kleedje, maar wil je graag op een goedkope en milieubewuste manier energie stoken? Dan kan je zeker een kijkje nemen bij deze goedkope energieleverancier. Zij hebben diverse scherpe energie deals waarbij je kunt besparen op je maandelijkse kosten, en daarnaast duurzaam bezig bent. Uiteindelijk heb je hetzelfde gewenste effect: een fijn warm huis. Niet geheel onbelangrijk in de koude maanden die eraan komen! 

3. Lekker eten 

Naast dat de natuur prachtig verkleurd, komen er ook weer lekkere najaarsre maaltijden op tafel te staan. De herfst staat in teken van stamp- en stoofpotjes, en soepen. Geniet van de rijkdom aan gezonde heerlijkheden die het najaar je biedt!

4. Ga met de camera op stap!

Heb je een spiegelreflexcamera, of een telefoon met een goede camera in bezit? Probeer te experimenteren met je camera. Het herfst seizoen is hier uitermate geschikt voor. De natuur bevat in dit seizoen zoveel moois om te fotograferen! 

5. Verfris je garderobe 

Welke vrouw wordt hier niet blij van? Met elk nieuw seizoen blijft het altijd een fijn moment om kleding te verruilen voor (nieuwe) kledingstukken. Ik word weer erg blij van de warme truien, toffe jassen, en de stoere boots die weer geshowd mogen worden!
Hou jij ook van de herfst? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke tips, stuk voor stuk! De natuur en van mijn huis een gezellig thuis maken vind ik ook altijd fijne manieren om de herfst wat leuker te maken. Hoewel ik geen herfstpersoon ben, kan ik de gezelligheid in de herfst wel altijd erg waarderen.

  2. Fijne tips, zeker voor mij, want ik ben nogal slecht met herfst.

  3. Ik ben dus echt dol op de herfst. Ik vind het heerlijk om lekker lange wandelingen te maken, samen met mijn camera. En dan daarna lekker wegkruipen op de bank met thee of chocomel en een goed boek.

  4. Oh al je punten betekenen voor mij echt herfst haha! Toevallig heb ik gisteren mijn garderobe verwisseld en het geeft zo'n heerlijk gevoel!

Geef een antwoord

Sluit Menu