Leesvoer | Jelle Hermus – Leven met wind mee

Leesvoer | Jelle Hermus – Leven met wind mee

You either love it or hate it: lezen. Al zolang ik me kan herinneren is lezen iets wat ik graag doe. Toen ik klein was spendeerde ik al mijn zakgeld aan boeken: van Hoe Overleef Ik  tot Lena Lijstje (jeugdsentiment). Ik kocht het allemaal. Ik genoot van de school bibliotheek, en verslond boeken. Daarnaast ging ik graag met mijn buurmeisje wekelijks naar de bibliotheek toe. Oftewel, mijn liefde voor boeken was vroeger groot, maar nu nog steeds. Het boek ‘Leven met wind mee’ van Jelle Hermus heb ik in één ruk uitgelezen. Wat één inspirerend boek. Vandaag wil ik jullie enthousiasmeren voor dit fijne informatie boek! Lees je mee? 

Samenvatting van Leven met wind mee 

Het boek ‘leven met wind mee’ draait om een ‘dramaloos’ leven. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind, en veel minder ellende die wordt ervaren. Jelle hermus neemt je mee in de ontdekkingsreis naar een leven met minder drama.

Na zijn succesvolle debuut Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Een website vol positiviteit 

Naast dat Jelle Hermus twee boeken heeft geschreven, kun je ook zijn kijk op het leven bewonderen op zijn website sochicken.nl. Op zijn website SoChicken kun je diverse artikelen lezen over het leven optimaliseren, leuker maken, en minimaliseren. Ik ben dol op zijn artikelen! Daarnaast is er zelfs een SoChicken app waarbij je de artikels gemakkelijk op je telefoon kunt lezen.

Een aanrader!

Ik heb met veel plezier het boek ‘leven met wind mee’ gelezen. Met een grote lach, vol bewondering, en bewustwording. Jelle schrijft met veel humor, hierdoor bleeft de informatie bij mij veel beter kleven. Daarnaast stond er aan het einde van elk hoofdstuk een korte samenvatting met her en der een opdracht. Naast dat je jezelf veel informatie verrijkt, kon je ook aan de slag.

Hou jij van lezen? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ik lees Jelles blog altijd met plezier en ben dan ook erg benieuwd naar dit boek van hem. Het klinkt erg leuk, leerzaam en inspirerend. Wat fijn dat het boek ook concrete opdrachten bevat. Ik vind dat zelf altijd heel fijn werken.

  2. Lijkt me wel wat, dit boek! Zeker als ik hoor dat jij vroeger ook al zo'n goede smaak in boeken had (Lena Lijstje fan hier) haha.

  3. Lezen is echt mijn allergrootste hobby (al sinds ik leerde lezen), maar ik lees vooral romans en thrillers. De laatste tijd ontdek ik non-fictie, maar deze is geloof ik niet helemaal mijn smaak;).

Geef een antwoord

Sluit Menu