Vintage shopping | Disney, Oilily tas, en een serie box! #4

Vintage shopping | Disney, Oilily tas, en een serie box! #4

Nadat ik te horen kreeg dat ik geslaagd was voor mijn autorijbewijs besloot ik om mezelf te verwennen met een middagje kringlopen. Rondstruinen in kringloopwinkels werkt voor mij erg rustgevend. Ik kan er erg van genieten om alles op mijn gemak te bekijken, en mooie pareltjes er tussen uit te pikken. Ik heb vandaag een (mini) kringloop shoplog voor jullie! Kijken jullie mee?

Disney, Harry Potter en klassieke films 

Ik heb sinds kort een dvd-speler, nu is mijn televisie helemaal compleet. Ik heb een aantal favoriete dvd’s over de jaren heen gespaard, onder andere Disney films, en verfilmingen van de boeken van Nicholas Sparks. Nu kon ik eindelijk weer op dvd jacht gaan! Zo scoorde ik onder andere twee Harry Potter films, I am Sam (mijn favoriete film ever, zó mooi), La Vita e Bella (naar mijn mening de mooiste oorlogsfilm), en ten slotte Amelie. De film Amelie is een bekende klassieker, alleen heb ik het nog nooit gezien. Hoog tijd voor dus! 

Sex and the City serie box | Seizoen 1 tot en met 5 

Wat ben ik blij met deze geweldige aankoop! Ik ben dol op Sex and the City. Ik twijfelde geen moment, en deze box ging direct in mijn mand. Volgens mij heb ik er ongeveer 15 euro voor betaald. Ik kan niet wachten om aan deze serie te beginnen! 

Medicijnen pot

Mijn zoektocht naar een medicijnen pot is afgelopen.. Ik heb er eindelijk een gevonden bij de kringloop! Naast dat het de vintage look heeft, vind ik het ook een fascinerend item. Het krijgt later een prachtig plekje in mijn huis. 

Oilily tas

En ten slotte vond ik deze vrolijke Oilily tas! Ik heb een groen jurkje met allemaal vogeltjes erop, en daar past deze vrolijke tas gegarandeerd bij. 
Dit waren mijn kringloop aankopen. Ik ben er ontzettend blij mee! Eerst stop ik alles in mijn mandje, en daarna ga ik alles kritisch bekijken. Hierdoor ben ik selectief in wat ik aanschaf bij de kringloop winkel. Aankomende week wil ik met mijn nieuwe racewagen een aantal kringloop winkels gaan bezoeken, dus wie weet dat binnenkort weer een nieuwe vintage shoplog online komt! 🙂
Wat vind je van mijn aankopen? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Kringloopwinkelen blijft gewoon leuk om te doen 🙂 Wat een prachtige aankopen heb je gedaan! Die dvd's zijn geweldig. En wat een mooie Oilily-tas ook!

  2. Oh, Sex and the City, heerlijk! Ik vroeg toevallig pas nog of de serie ooit op Netflix komt, maar kreeg geen antwoord, booh! 😛

  3. Groot gelijk om jezelf te belonen met shoppen. Je bespaart namelijk ook weer een hoop geld, als je klaar bent met je rijlessen;). De tas vind ik echt heel erg gaaf!

  4. Kringloopshoppen is altijd leuk! Je hebt ook toffe items gescoord, zo'n medicijnpotje is echt onwijs leuk. En ik vind dat soort potjes zelf ook altijd enorm handig om kleine dingen in te bewaren.

  5. Leuke aankoopjes! Ik hou echt van snuffelen in tweedehands zaakjes. Ik kwam een tijd terug de hele FRIENDS dvd collectie tegen. Niet gekocht overigens maar je kunt dus echt fantastische dingen tegenkomen

    Bettie
    http://www.thewildflowerhippie.com

Geef een antwoord

Sluit Menu